FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Wiosenne działania GW OTOP - apel
Autor Wiadomość
Tony 
Plover-man

Wysłany: 2007-03-16, 22:54   Wiosenne działania GW OTOP - apel

Witam,

w związku z wiosną zaczł sie ruch w przyrodzie, a takze w naszej grupie.
Z powodu moich problemow ze skrzynka mailowa czesc osob mogla nie wiedziec, ze na 17 marca planowana jest wycieczka do Modlina (choc informacja byla na stronie). W dalszej perspektywie planowalem wycieczke dla dzieci do Powsina 24 marca - w celu pokazania wiosny w przyrodzie (Rafal Bartosz zgodzil sie byc przewodnikiem ds. roslin) i promowania programu "Spring Alve" (szczegoly o nim - www.springalive.net)
Dzis zadzwonil do mnie czlowiek z ZHP, ktory przygotowuje jeden z punktow na trasie rajdu "Arsenal", rowniez 24 marca. Cos sie tam nie udalo zalatwic z Filtrami warszawskimi i w tej chwili jest pytanie do nas, czy zechcielibysmy pomoc. Pomyslalem o jakiejs krotkiej pogadance polaczonej z "Ptasia Gra Migracyjna".
Akcja jest planowana na 24 marca (sobota, godz. 7.30-17.00). Grupy maksymalnie do 20 osób, na jedna grupe jest 45 minut. Wiek uczestnikow - mlodziez licealna i gimnazjalna. Planowane miejsce - Pola Mokotowskie.
Potrzebuje do niedzieli wieczorem ewentualnych deklaracji, kto by chcial sie zglosic do prowadzenia gry (ja bym przygotowal czesc teoretyczna). Razem z deklaracja prosze zalaczyc godziny, w jakich moglibyscie pomoc.
Od Marcina Jackowskiego z "Zielonego Mazowsza" przyszlo z kolei pytanie o to, czy zgodzilibysmy sie poprowadzic spacer przyrodniczy po Lasku Bielanskim (od 12.00). Rowniez osoby zainteresowane prosilbym o szybki kontakt.

Pozdrawiam serdecznie i wiosennie
Antek

Kamikazi 
moderator

Wysłany: 2007-03-17, 11:05   

Lasek Bielański? Jeśli nikt się nie zgłosi to ewentualnie ja mogę.

.

[Ptasi Azyl] [STOP] [Galeria zdjęć] [Galeria rysunków] [Niecodziennik]

Tony 
Plover-man

Wysłany: 2007-03-18, 23:49   

Super Kami, bo na razie nikt sie nie zgłasza.
Udział grupy w akcji ZHP odwołałem, bo nikt się nie zgłosił.

Odpowiedz do tematu