[ Dodano: 2005-11-18, 16:43 ]
W biurze jest czajnik, nie ma kuchenki gazowej. Piotr napisał, że jakie sztućce i talerze s?, ale nie pamięta, w jakiej iloci - tego, co jest może nie wystarczyć dla wszystkich.
[ Dodano: 2005-11-18, 17:55 ]
W tej chwili brakuje nam trzech osób do dwudziestki. Jeżeli nikomu nie uda się nikogo dokoptować ani nikt się nie zgłosi, cena podniesie się o 6 zł. Niewykluczone, że potem zostanie to zrefundowane przez OTOP, bo jedna z grup lokalnych się rozmyliła. W każdym razie proszę tak? awaryjn? kwotę mieć ze sob?.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Mam za słaby aparat na ptaki i nawet nie próbowałam ich robić zajęłam się więc opraw?, mam nadzieję, że te zdjęcia nie będ? sie Wam ładować pół roku, leż? sobie na moim serwerze, więc forum nie powinny szkodzić. mam nadzieję, że odczujecie choć odrobinkę klimat wyprawy...
Czarowny pierwszy postój, stopya zamarĽniete, ale serca topniej? na ten widok.
kiedy wszyscy zostaniemy dumnymi pasztetami i czapkami
tak włanie taaak...
martwa (?) natura
pędzi, a kto?
opatrznoć nam sprzyja
mimo, że ta chmura budzi mieszane uczucia
nie tylko ja się alienuję, sa poprostu tacy którzy zawsze robi? po swojemu
pejzaz z torpedowni? (cokolwiek to jest )
poprostu bycie
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Byłem w tym samym miejscu i nie mam takich zdjęć.
Wiem co mówię - Talent przez duże T, chylę nisko czoła.
Tylko brak techniki widać ale to jest łatwe do nauczenia.
Zaprawdę powiadam - chłopak który dał Ci aparat, dobry popełnił uczynek.
Amikosik bardzo dziekuje, jak się dobrze poznam z aparatem... to pewnie będzie lepiej
Daj nam lepiej kaczuszki, bo ja się lodówek już doczekać nie mogę
Fotki żeby takie zamieszczać sposoby s? dwa jeden to jak ja mieć dostęp do serwera w domu lub pracy, bo mam lokaln? sieć i takie jakby konto w internecie (i bedzie wszystko dobrze dopóki sie nie zorientuj? admini ile trzymam na serwerze ). Drugim sposobem jest załadowanie zdjęć tutaj http://www.imageshack.us/ prosto ze swego kompa, najlepiej wstępnie obrobić dać jaki litociwy rozmiar od 600-800 pix szerokoci i podać poprostu odnoniki do zdjęcia, proste i nie obci?ży forum
_________________ N I E M A S P R A W I E D L I W O Ś C I
J E S T E M T Y L K O J A
ŚMIERĆ
Drugim sposobem jest załadowanie zdjęć tutaj http://www.imageshack.us/ prosto ze swego kompa, najlepiej wstępnie obrobić dać jaki litociwy rozmiar od 600-800 pix szerokoci i podać poprostu odnoniki do zdjęcia, proste i nie obci?ży forum
najprociej na stronie polskiej wersji imageshack'a:
Dzisiaj przyszła wiadomość z Jastarni o młodej SIEWCZCE MONGOLSKIEJ!!!! Z biciem serca czekam na fotki - jak się przyglądam tym naszym, dochodzę do coraz większej pewności, że jednak to nie była morska. Kiedy zobaczę fotki z Jastarni będę wiedział, czy do KF zgłaszać morską, czy mongolską.
Jako ciekawostkę dodam, że byłoby to drugie w historii stwierdzenie sieweczki mongolskiej w Polsce (pierwsze pochodzi z 1997 roku z Ujścia Wisły).
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum