ja się stawiam prawie zawsze
ale jak mam coś powiedzieć no to pora mogłaby być późniejsza w sumie i miejsce inne - w szkole mało klimatycznie
błagam zostawcie mi piątki dajcie odpocząć
weekend hmmm w sumie ale nie razem z wycieczką bo to wyklucza pokazy i poważne rozmowy
_________________ Ania
Zamiast narzekać że jest ciemno, spróbuj zapalić choć jedną świeczkę...
Wszyscy mówią, że szkoła jest mało klimatyczna, ale chciałbym zauważyć, że nie zauważyłem wśród grupowiczów żadnych prób w celu znalezienia innego lokum dla naszych spotkań (bezpłatnego).
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Dla mnie szkoła jest OK. Zebrania należy traktować jako spotkania robocze a nie towarzyskie. Jak ktoś podchodzi to tego inaczej to pewnie brakuje mu klimatu. Wówczas lepiej by mu było w herbaciarni, pubie, kręgielni, gokartach itp.
Nie uczestniczę w Waszych spotkaniach (bo w tygodniu zupełnie nie mam wolnego czasu), ale chyba TP"Bocian" ma też lokal w Warszawie. Nie słyszałem, aby był intensywnie wykorzystywany - może warto się dogadać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum