Wysłany: 2006-04-20, 13:45 PILNE! Dzień Ziemi - szukamy osób do pomocy
Szukamy osób lubiących dobrą zabawę i ptaki, które chciałyby pomóc przy obsłudze stanowiska OTOP w dniu 23 kwietnia br. na Polach Mokotowskich. Największe zapotrzebowanie jest na osoby, które mogłyby poprowadzić konkursy dla dzieci i dorosłych, pomóc w prowadzeniu terenowej gry dla dzieci, wydawać nagrody itd Kontakt: Danuta Pawlak, 22 845 14 12 lub komórka: 663 845 016, danuta.pawlak@otop.org.pl
_________________ Chcąc chronić przyrodę pamiętaj, że odpowiadasz nie tylko za swoje błędy, ale i za opinię jaką wystawisz swoim kolegom "ekologom".
Precyzując: potrzebujemy osób do pomocy w godzinach od 10 do 18. Można przyjść na całość, jesli jest się niezłym kozakiem i ma się power, ale można też np. przyjść pomóc tylko przez godzinę. Pomoc potrzebna jest przy konkursach (jaki to ptak, dopasowywanie głosu ptaka do jego wizerunku), grze terenowej (ptasia gra migracyjna), obsłudze sklepiku i deklaracji członkowskich. Po Dniu Ziemi jakoś przy okazji zrobimy wspólne świętowanie naszego wspólnego sukcesu
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nasze stoisko będzie gdzieś koło głównego stawu. Na Pola Mokotowskie przyjedziemy pewnie o 7.30, natomiast obsługiwać stoisko bedziemy od 10. Gdyby ktoś byłtak wspaniały, żeby o tej wczesnorannej godzinie pomóc nam z namiotem i inymi klamotami, bylibyśmy wdzięczni (Stasiek - w jakich godzinach możesz być? To ważne, bo nie może być tak, żeby w jednej godzinie było np. 10 osób do obsługi, a w następnej zadnej).
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
Razem z Laniusem prowadzimy między 12 a 14 konkurs z głosami:D Danusia już wie od wczoraj. Jak by ktoś miał głośniczki do diskmana to niech zabierze. Nie wiem dokładnie jakim sprzętem będziemy dysponować na miejscu.
_________________ Ania
Zamiast narzekać że jest ciemno, spróbuj zapalić choć jedną świeczkę...
Ja będę od rana do mniej więcej 12.30 (potem muszę jechać na konkurencyjną imprezę do Babic )
Zgadzam sie z Tristanem
Tony, czy możesz uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić czemy nie mogłem odnaleść OTOPu na Polach Mokotowskich w tym roku Brak ludzi czy namiotu był decydujący..?
Od momentu, kiedy OTOP przeniósł się z centralą z Gdańska do Warszawy (czy też teraz Marek) sprawy związane z Dniem Ziemi i przygotowywaniem stoiska wziął na siebie Sekretariat, któremu, jako Grupa Warszawska, aktywnie pomagaliśmy.
W tym roku również liczyłem na powtórzenie takiego schematu, ale okazało się (o czym dowiedziałem się mniej więcej na tydzień przed imprezą), że OTOP centralny nie planuje być obecny na Dniu Ziemi, a jak sami dobrze wiecie, trudno jest latać za przepustkami i innymi duperelami na tydzień przed zabawą. Dodatkowo jedyna kompetentna w tej materii osoba z OTOP musiała wyjechać na tydzień za granicę.
To jest główna przyczyna, dlaczego nie było OTOP-u dzisiaj na Dniu Ziemi. Mnie nie było dlatego, że oglądałem szablodzioby w Popowie
Pozdrawiam i mam nadzieję, że w przyszłym roku już stoisko otopowskie tradycyjnie się pojawi.
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum