FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Tony
2007-06-30, 10:55
Piknik Naukowy Radia Bis - potrzebni wolontariusze
Autor Wiadomość
Tony 
Plover-man

Wysłany: 2007-05-14, 20:25   Piknik Naukowy Radia Bis - potrzebni wolontariusze

Witam,

Sekretariat OTOP poszukuje 8 wolontariuszy do pomocy przy obsłudze stoiska na Pikniku Naukowym Radia Bis 26 maja (sobota). Dzień ten podzielony jest na 4 4-godzinne dyżury (na każdy dyżur potrzebne są dwie osoby):
Pierwsza para: godz. 6 - 10
Druga para: 10 - 14
Trzecia para: 14 - 18
Czwarta para: 18 - 20

Cytat z maila od Danuty Pawlak:
"Wolontariusze będą potrzebni do prowadzenia stoiska: ranna zmiana: do jego
urządzania, pozostałe zmiany do wydawania materiałów, pomocy we wprowadzaniu
obserwacji Spring Alive, prowadzeniu konkursów MPPL i SA, sprzedaży
materiałów itd. Ostatnia zmiana będzie pomagała w pakowaniu materiałów.
W tym roku nie będzie rozkładania namiotu, bo namiot i jego wyposażenie mamy
zapewnione."

Osoby zainteresowane mogą zgłaszać się do mnie lub bezpośrednio do Danuty Pawlak - danuta.pawlak@otop.org.pl Przy zgłoszeniu należy zaznaczyć, który dyżur najbardziej by odpowiadał i podać numer telefonu kontaktowego

Ja niestetey nie będę mógł w tym roku wziąć udziału w imprezie z powodu uroczystości rodzinnych.

Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia :)

Beti 

Wysłany: 2007-05-27, 10:43   

No i już po pikniku... Nie wiem kto się przewinął przez nasze stoisko w ciągu dnia, bo przyszłam na ostatnie dwie godzinki i zwijanie, ale dla tych co nie byli kilka moich wrażeń po imprezie:
Nasze stoisko odwiedziło naprawdę wiele osób, w ogóle na całym pikniku było mnóstwo ludzi i to pomomo popołudniowych burz. Osoby zatrzymujące się przy stoisku OTOPu często opowiadały nam o swoich obserwacjach i przygodach z ptakami, zadawały pytania, interesowały sie naszą działalnością. To bardzo miłe i budujące, że to co robimy jest akceptowane i wspierane przez społeczeństwo:)
Były oczywiście ptasie konkursy, udało się zebrać informacje o pierwszych obserwacjach ptasich posłańców wiosny od bardzo wielu osób, a znaczki z sylwetkami ptaków sprzedawały się jak świeże bułeczki:)
Pytano też o to czy byliśmy w zeszłym roku na tym pikniku i czy będziemy w przyszłym!
Wielkie ukłony w stronę Danusi i Asi, ponieważ włożyły ogromna pracę w przygotowanie wszystkiego i mam nadzieję, że do zobaczenia za rok:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi