Wysłany: 2006-05-29, 10:28 Piknik Naukowy Radia Bis- 3.06
Witajcie,
OTOP szuka śmiałków, którzy zmierzą się z żądnym wiedzy tłumem podczas zbliżającego się wielkimi krokami Pikniku Naukowego Radia Bis. Poszukiwane są osoby, którym niestraszny deszcz, ziąb, dzieci i wszystkie inne przeciwności losu.
Początek zabawy - sobota, 3 czerwca, o godz.10 w biurze, gdzie trzeba spakować manatki i ruszyć na Podzamcze i Rynek Nowego Miasta, gdzie od 11 trwać będzie Piknik. OTOP kończy pracę stanowiska o 19.00 (można się oczywiśćie ulotnić wcześniej, ale dobrze by było, żeby ktoś pomógł Danusi się zabrać z tym całym Majdanem).
Zakres obowiązków to sprzedaż materiałów OTOP, zajmowanie się dziećmi przy kolorowankach i informowanie o OTOP. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł na konkurs lub inną formę zaktywizowania gości stoiska, proszony jest o kontakt z Danutą Pawlak - danuta.pawlak@otop.org.pl, 0228451412. OTOP takiej mężnej osobie zapewni dostęp do komputera i materiałów biurowych potzrebnych do przygotowania konkursu.
Mnie niestety nie będzie na Pikniku, bo jadę na MPPL na Podlasie, dlatego wszelkie sprawy związane z organizacją proszę konsultować bezpośrednio z Danusią.
Trzymam kciuki i czekam na relację
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ja niestety tez odpadłem , sorry OTOP (ale trzeba było w terminie przesyłać "Ptaki" ) a tak na serio to wypadło mi coś innego.... bo chętnie bym pomógł
No to ładnie - znaczy się nikogo nie było od nas? Co za wstyd...
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum