Cześć, to jak będzie z niedzielnym wypadem na Modlin?
wszystko zależy od pogody jaka będzie i tego czy Modlin na dobre ruszył. Jutro skontaktujemy się z kimś, kto coś wie o sytuacji w Modlinie, jeśli wsio budiet OK to umieścimy stosowne info jutro wieczorkiem. Lunetą opiekuję się ja, więc jeśli ja pojadę, to i ona ze mną
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Na granicy regionów LUB, MAZ, PDL.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Pociąg odjeżdża o 8.13 z Dworca Gdańskiego, w kierunku Ciechanowa (jeśli ktoś miałby zamiar się spóźnić to kolejny o 9.13) Ja będe miał lunetę, więc jeszcze tylko ptaków nam potrzeba i wrażenia gotowe Niestety do obecnej chwili nie udało mi się zdobyć info o tym, co już odpoczywa w Modlinie... ale jutro to sprawdzimy
Jakbyście dotarli na gdański, to szukajcie tego gościa
Pzdr Jerzy
_________________ Tatko od 12 sierpnia, mąż od 7 czerwca
Konstruktywny krytyk
Na granicy regionów LUB, MAZ, PDL.
Rozmawiałem z Michałem Książkiem, który był dzisiaj na Modlinie z grupą z KP "Horyzonty". Na Modlinie woda wysoka, było kilka bielików, sporo kluczy gęsi, ale prawie żadna nie siadła na wodzie. Mówił o płaskonosie, a z ciekawych ssaków o karczowniku i łasicy. Trzymam za Was kciuki i dajcie znać w "Obserwacjach ptaków", co widzieliście.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Zamknijcie ten temat, bo zaraz będzie bałagan. Modlin jest już w nowym temacie i niech tak zostanie. Jak dyskusja dotycząca jednego wypadu będzie w dwóch miejscach, to znów ktoś nie pojedzie.
_________________ Chcąc chronić przyrodę pamiętaj, że odpowiadasz nie tylko za swoje błędy, ale i za opinię jaką wystawisz swoim kolegom "ekologom".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum