Witam wszystkich spragnionych edukowania młodzieży polskiej (nie mylić z wszechpolską).
Nawiązałem kontakt z Klubem Kultury Domu Kultury Śródmieście (osoby, ktore były na spotkaniu GW OTOP o Norwegii i Bretanii wiedzą, o co chodzi). Oto treść maila od nich w odpowiedzi na mojego:
"Szanowny Panie, termin Lata w mieście w Ogrodach Frascati to 17.07 - 11.08. tylko wtorki, środy i czwartki w godz.10-12
Przedział wiekowy dzieci 7-15 lat. Zajęcia w pomieszczeniach Klubu na Marszałkowskiej są możliwe, ale planujemy na zakończenioe Akcji (25.08. na scenie Ogrodów Frascati) wystawienie przedstawienia na podstawie wiersza "Ptasie radio",przygotowywanego przez cały okres akcji w Klubie na Marszałkowskiej tj. 31.07-25.08. (bo każdy z Klubów DKŚ ma inne terminy .) Możliwe jest wykorzystanie nagłośnienia na scenie jak i w klubie. Czekamy na program i Państwa propozycje. "
W odpowiedzi przesłałem im naszą ofertę, co możecie przeczytać w załączniku (mam nadzieję, że możecie). Oczywiście pytanie brzmi - czy ktoś jeszcze chciałby się ze mną w coś takiego bawić. Nie ukrywam, że pomoc by się szalenie przydała.
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nastąpiła zmiana planów. Zajęcia będą się odbywac w następujących miejscach i w następującym czasie:
a) Pole Mokotwskie (w przypadku deszczu Dom Kultury przy Polnej) - 17, 18, 23, 24 sierpnia, godziny 9-11
b) Ogrody Frascati - 25 sierpnia, 10-12.
Wynagrodzenie - 50 zł brutto za godzinę (w przypadku 2 osób będzie to więc 25 zł na osobę). Na zgłoszenia czekam najpóźniej do niedzieli wieczorem pod adresem mailowym warszawska@otop.org.pl
Pozdrawiam
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum