Dziękuję wszystkim za gratulacje - postaram się nie zawieć tak ogromnego zaufania społecznego Głosowanie odbyło się wg wszelkich standardów demokracji (no, poza tym, że nie było kontrkandydata )
Z tego miejsca zapraszam wszystkich chetnych do ożywionych kontaktów z nasz? Grup?, co, mam nadzieję, zaowocuje wieloma dobrymi i pożytecznymi rzeczami.
Wodę sodow? dobrze mieć w syfonie, w głowie gorzej
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
Ojeju, do końca życia mi będziesz wypominał? Podałem Januszowi nowe, ale chyb ago jeszcze nie wprowadził.
Projekt w Wordzie ma Łukasz Supergan - supergan.poczta.onet.pl
_________________ 19.11.2008 - prelekcja o krukowatych i pokaz slajdów z Estonii - szczegóły na www.wgotop.pl
Zgadzam sie z Tristanem
wg mnie Hubert, jako nasz naczelny webmaster, powinien skontaktować się z Łukaszem i skonsultować z nim, czy możliwe byłoby wrzucenie jego projektu np. na hubertow? stronkę. Wiem, że Hubert ma w szkole sporo roboty, więc może to trochę potrwać.
Zgadzam sie z Tristanem
Wysłałem do niego maila i czekam na odpowiedĽ, jak obejrze i stwierdze, że dałoby się wstawić do sieci (co z plikami .doc przerobionymi na .html bywa ciężkie), to bedziecie mogli komentować do woli.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Jeli jest to dopiero projekt to może nie warto zajmować się konwersj? formatów tylko lepiej skupić się na treci. Czytanie w Wordzie nie sprawia zazwyczaj problemów a nanoszenie poprawek w Wordzie jest dużo łatwiejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum