Proponuję zacząć już opracowywać plan działania, bo czas goni. I w związku z rosnącymi cenami paliw , opracować "plan B". Boję się, że niedługo cena wyjazdu busikiem wzrośnie. I jeszcze mam pewien pomysł. Może wartoby się zastanowić, czy nie jechać jakoś w nocy z 28 na 29, żeby być w sobotę rano na miejscu i możnaby od razu po południu ruszyć w teren Co wy na to?
Aha i jeszcze prośba. Czy ktoś miałby pożyczyć teraz na 2-3 dni standardową szybkozłączkę od statywu fotograficznego? Zależy mi, żeby móc porównać dwa- trzy modele. Jak się uda, to zrobię jeszcze jedną lunetę na wyjazd - chodzi o Nikona, który leży w sekretariacie OTOP. Sprawdzałem jego jakość i jest znośna, tylko trzeba dorobić nowy gwint do statywu i nie chcę się pomylić i zrobić niestandardowy. Proszę o szybką odpowiedź. Najpóźniej do niedzieli
_________________ Chcąc chronić przyrodę pamiętaj, że odpowiadasz nie tylko za swoje błędy, ale i za opinię jaką wystawisz swoim kolegom "ekologom".
I jeszcze mam pewien pomysł. Może wartoby się zastanowić, czy nie jechać jakoś w nocy z 28 na 29, żeby być w sobotę rano na miejscu i możnaby od razu po południu ruszyć w teren Co wy na to?
Wg mnie to bardzo dobry pomysł.
_________________ ceterum censeo Carthaginem esse delendam
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
----------------------------------------------------
Zgadzam sie z Tristanem
1. Nie jedziemy...busikiem
2. Jedziemy samochodami - na pewno 6 osób wejdzie do auta Michała Przybysza - zostają nam trzy.
3. Do niedzieli będę wiedział, czy na pewno jedzie Witek Muchowski, który ma samochód i prawo jazdy. Jeśli jedzie, to nie ma żadnego problemu, a jesli nie, to problem jest.
4. Proszę o deklaracje, komu pasuje jaki dzień wyjazdu (piątek 28 czy sobota 29 kwietnia). Mnie to jest obojętne, jedna osoba, z którą rozmawaiałem, wolałaby jechać w sobotę (Michał może jechać w piątek o 18).
5. Cena zostaje taka sama. Pójdzie na benzynę i noclegi (ewentualnie 5, a nie 4),a jeżeli zostanie dużo, to:
a) podzielimy to między siebie po równo
b) przeznaczymy kwotę na działalność GW OTOP (np. materiały do wykonania prezentacji w szkołach, luneta
_________________ Najbliższe spotkanie Warszawskiej Grupy Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Ptaków odbędzie się 21 stycznia.
Zgadzam sie z Tristanem
Witek nie jedzie. Musimy znaleźć transoport dla dwóch osób. Jakieś pomysły?
Zgadzam sie z Tristanem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum