Dementuje informacje o tym, że się zgubiłam.
Po prostu zwolniłam tempo, zostałam w tyle i "sprzątałam" jagody po drodze mniam.
Dzięki za miły wyjazd!
A Kami dodatkowo za zmontowanie cudnego pokazu;)
konstatowałby kto na 3 dni w Dolinie Sanu w Bieszczadach w terminie 25-27 sierpnia?
Staszku, ale koniec sierpnia to już, wydaje mi się, za późno... (jeśli cel jest taki o jakim myślę )
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
kto nie był, niech żałuje! ja nic nie będe pisał oprócz tego że MNIE osobiście świetnie się jeździło. liście śliskie, błoto było, kamienie też śliskie (tylna opona specjalnie 'łysa' wiec bawiłem sie przednio) oraz co jakis czas potok który przecinał nam ścieżke.. normalnie wypas!
"Al, zostaw ten aparat i jedziemy!"
"Zrób mi fotke, zrób mi fotke... pokaż jakie mam ładne paznokcie!"
Heja!
Jest ktoś chętny na środowe 26.11.2008. terenienie? Propozycje od bliskich po dalsze:
Od Lasu Wolskiego począwszy, przez Puszczę Niepołomicką, po dolinki tatrzańskie ?
Hm?
w tym momencie krowa przymierza się do pożarcia Sonii...
a ten zakapturzony ktoś z czerwoną przepaską na tyłku to kto?
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum