plan? dotarcia do najbli¿szej knajpy? pamiêtajcie com prawi³ - ¿adnego alkoholu ...do czasu
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
ok. Green powerze harnasia nie lej± w Puszczy Niepolomickiej
jak wrocimy z lasu mozemy zapodac na ulicy Orackiej 6a w Bo¶ni
co do ekipy to juz niez³a sie szyqje...
Green powerze harnasia nie lej± w Puszczy Niepolomickiej
dla wszystkich, którzy siê zjawi±, info - spotkanie bêdzie dotyczy³o dalszej dzia³alno¶ci Ko³a - sowy bêd± w nagrodê (prawda For? ) za owocne dyskuje, na które licze...
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Wczoraj kopara mi zjecha³a...
Poszed³em po 20 na polko z Soni± i ...... 3 uszatki w odleglosciach 200 - 300 m od siebie gada³y jak nakrêcone...
Pobieglem do domu po sprzet wabiacy , siadlem sobie na ³awce i zaczalem wabic...
po 5 minutach dwie uszatki lata³y ponad moja glowa jak pokrecone...
Sezon na sowy czas zacz±c
to podziemne (pó³tajne) spotkanie MKTP"B" no ale w drodze wyj±tku....zapraszamy siê po¿±dzi³em domem i puszcz± Fora)
No w³asnnie, zapomnia³em ze juz mam inny obóz zaplanowany akurat w ten weekend, ale co sie odwlecze to nie uciecze, teraz bede mia³ duuuuzo wolnego czasu, For'owi juz zapowiedzia³em swój przyjazd na Urala
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum