"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Logan, kto wie , kto wie ja tam cień nadziei zawsze mam A to czy będą to Tracze czy inne zasiedlenia to inna bajka Siekiery w dłoń i doloty zrobić trzeba!
Weekend listopadowy jak pogoda będzie na tak, to zapraszam serdecznie do mnie na działkę na kontrole, i inne radości (może jakieś sowy na Trupielcu? )
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
w najbliższy weekend wraz z inną działalnością zapowiada się kontrola bud nad zbiornikiem.
My z Loganem o ile nic się nie zmieni ruszamy w sobotę o świcie,
rozumiem że Kalinka i For będą.
GP, PioSu, Dysia - jak z Wami ?
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
o ile bedzie jak dowiezc drabine, inaczej to mozna bedzie skontrolowac tylko te najblisze
Cytat:
i GPem
trzymam za slow - O SWICIE
Cytat:
ja przyjade z Kaliną w niedzielę
no no, masz byc bo zdezerterowales z wieszania budek wiec bedziesz je chociaz sprawdzal, odbijal rury i spadal z drabiny przed bzzzzzzzzz (chociaz te to juz pewnie spia )
w najbliższy weekend wraz z inną działalnością zapowiada się kontrola bud nad zbiornikiem.
rozumiem że Kalinka i For będą.
GP, PioSu, Dysia - jak z Wami ?
no jak to co ze mną - przecież to oczywiste!
ale Pełku chyba mijasz się z prawdą - ten weekend nie był planowany kontrole! teraz celem głównym nie jest sprawdzanie bud (przynajmniej dla mnie) tylko prace w Beskidzie (co zajmie min. 3 dni) a zatem na tracze raczej czasu nie starczy - ew. we wtorek
z Beskidem musimy zdążyć przed zimą i to jest priorytetem!
dopisano o 14:03
for napisał/a:
ja przyjade z Kaliną w niedzielę
miałeś być w sobotę wieczorem
zmoderowane
[ Komentarz dodany przez: krotom: 2008-11-07, 14:25 ] proszę o używanie funkcji edycji
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum