P.S. fajne fotki wstawiacie moi mili - nie spodziewałem się, że to wszystko tak profesjonalnie wyglądało
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
krotkie sprawozdanie z wieszania wrzucilem na swoja strone http://www.pzwl.republika.pl/nuroges_frameset.htm
trzeba by to samo albo po modyfikacjach zamiescic w aktualnosciach Bociana na stronie glownej albo kolowej - kto sie tym zajmie?
fajnie Łukasz! zajmuje się tym Marfu - do niego napisz!
wiem, że mają PioSu i For! też mi miał przekazać..., ale najwięcej do powiedzenia ma Marfu, jak coś to mogę się z nim skontaktować
fajnie Łukasz! zajmuje się tym Marfu - do niego napisz!
mozna by ten tekst nieco rozbudowac albo tylko podpiac pod wczesniejsza aktualizacje i ja ... zaktualizowac (m.in. zmienic date newsa)
nie moglem sie powstrzymac przed drobna uszczypliwoscia pod adresem MPWiK mozna by ich jeszcze pomeczyc o to uzasadnienie odmowy ale nie mam czasu sie tym zajac (a moze byc to potrzebne w przyszlosci gdyby kontynuowac akcje)
Pełek napisał/a:
green power, częściowo, a częściowo adresy i wszytskie uprawnienia ma For. Miał mi przekazać i nie przekazał. A opis bardzo fajny.
no wlasnie warto by ustalic kto z nas jest odpowiedzialny za takie sprawy bo nie ma sensu zeby kilka osob zajmowalo sie strona i aktualizacja newsow, chyba PioSu sie tym zajmowal
ludzie, trzeba jeszcze wysmarowac 2 rodzaje tekstow - jeden dla NMyslenice i LKornatka a drugi dla RZGW i Zarzadu Zlewni w Dobczycach. Oba moga byc takie same procz informacji o budkach np. lokalizacja na mapkach (4 budki lesne dla LP i 4 wodne dla RZWG). Pisemka trzeba by wyslac do wszystkich tych 4 miejsc bo tak wypada zeby podziekowac za udzielenie pozwolenia, pokazac ze cosmy obiecali to zrobili i budkami bedziemy sie zajmowac.
Ja sprobuje napisac takie pisemka, potem GP, Pelek i ja podpiszemy sie i wyslemy (wlasnie - mamy od Bociana jakies znaczki i koperty?)
A do MPWiK mozemy wyslac upomnienie o uzasadnienie odmowy i nekac, nekac...
(Pelek, Ty koordynowales kanalarzy to zajmij sie tym )
Hmm.... Pismo "bocianowe" można zrobić Kolorowa drukarka i logo bociana ew. poprosić biuro o przesłanie wzorcowego pisma do którego wstawimy nasze info.
A teraz BARDZO WAŻNE PYTANIE - gdzie jest czarna teczka?
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
no u mnie! wszystko pod kontrolą
Pełek napisał/a:
Pismo "bocianowe" można zrobić Kolorowa drukarka i logo bociana
nie ma potrzeby, to nie laurka!
green power napisał/a:
no u mnie! wszystko pod kontrolą
takze Pelek jezeli nie bedziesz spelnial GPa polecen zostana wyciagniete roznie haki na Ciebie z tejze teczki
Pełek napisał/a:
Hmm.... Pismo "bocianowe" można zrobić Kolorowa drukarka i logo bociana ew. poprosić biuro o przesłanie wzorcowego pisma do którego wstawimy nasze info.
ale po co skoro jest Kraska? w naszym kole nie dzieje sie az tyle rzeczy zeby bylo czym wypelnic pisemko (nie liczac tego co wyprawiacie w knajpach )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum