ktoś tu zapomniał, że nie robi się fotek mając słońce za plecami....
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
aki trochę nieleśny- oby nie przyciągał krwiożerczyc drapieżców...
4-noznych? po to sa zeby nie wlazily
2-noznych? raczej nie znajda budek bo sa przewaznie w miejscach gdzie trudno sie dostac
Budki wisza m.w. co 200-500 m w 3 grupach (5-200 m od brzegu) wzdluz poludniowego brzegu zbiornika miedzy Droginia a Kornatka na terenach LP i RZGW (za co naleza sie im podziekowania!). Takie rozmieszczenie wyniklo z BRAKU zezwolenia od glownego wlasciciela terenow wokol zbiornika - MPWiK, ktore to przedsiebiorsto nie odeslalo nawet nam pisma z uzasadnieniem.
Wyjazd był super - zakończony sukcesem - udało sie zawiesić wszystkie budki .
Oprócz budek z zapamiętanych przeze mnie wrażeń to: wieczorne huśtanie na huśtawie, tosty wykonane przez facetów, ognisko rozpalone przez dziewczyny, odrobina błota wszędzie, pojemne łóżka, skoki przez ognisko i roztańczona Vitara na czerwonych światłach .
green power napisał/a:
ktoś tu zapomniał, że nie robi się fotek mając słońce za plecami....
Oj, popatrz dokładniej - słońce było wtedy właśnie z przodu - dlatego tacy jaśni jesteśmy...
Pozdrowienia dla wszystkich
Ostatnio zmieniony przez PioSu 2008-01-14, 08:37, w całości zmieniany 1 raz
No to i ja serdecznie podziękuję za wspólny wyjazd i wspaniałe wrażenia...póki co tyle,a jak znajdę troszkę więcej czasu to wrzucę kilka interesujących fot ...
_________________ L-Sz.F.P.
"Żyj krótko, zaśnij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
nie chce Was martwic ale to nie koniec!!
1 kontrole proponuje na kwiecien/maj - gapienie sie z dystansu (wyjazd rekreacyjny)
2 kontrole na wakacje albo jesien - wglad do budek i tutaj znowu bardzo by sie przydala
Pełek napisał/a:
ognista Wiertarka
PioSu bo bez drabiny nie da rady
ja tam pewnie zagladne tez w marcu
i za rok powtorka kontroli, i za 2, 3, 4... az ulegna zniszczeniu
czyli mamy ......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum