Wysłany: 2006-10-19, 12:36 Sprawy Organizacyjne!!!!
Piotr aktualizuje "zycie" MKTPB.
nie mamy w aktualnosciach nic co sie dzialo w 2006 roku.
trzeba podzielic sie na grupy i napisac o naszych dzialaniach, spotkaniach i imprezach.
zaczynam chronologicznie (w nawiasie osoby , ktore opiszą ponizsze wydarzenia):
1. Impreza na Gorcu (for)
2. Oboz na Mogielicy (maciek i Logan)
3. Impreza Na Teczynie (Pełek i Alcedo)
4. Wyjazdy terenowe (sowy) - (for, Logan I Pełek)
5. Działania pilchowate na Jurze (for)
6. Oboz pilchowaty w puszczy Kozienickiej i Koneckiej (green power i Alcedo)
7. Obóz Kraskowy (green power i Alcedo)
8. Tarifa - wolentariat (Alcedo i Logan)
9. Obóz sowiarski w Lasach Lublinieckich (Tetrao i Pawelele)
w nawiasie osoby , ktore opiszą ponizsze wydarzenia
jestes pewien ze wszystko co sie dzialo mozna opublikowac w sieci niektore sprawy lepiej byloby zachowac w waskim gronie (np. namiocik Teta na Mogielicy)
zapomniales o najwaznieszym - sprawozdaniu z dzialanosci SP :!: GP Ci tego nie wybaczy
lepiej byloby zachowac w waskim gronie (np. namiocik Teta na Mogielicy)
Logan, ale ty nie wiesz co tam się działo więc o czym chcesz pisać? Nie chciałes do nas wstapić "na jednego" choc byłeś co wieczór zapraszany... więc co z ciebie za reporter będzie....
wlasnie ze bylem jak Milva pojechala ale fakt faktem ze nie wiem coscie tam robili przez wiekszosc obozu (na miejscu twojego namiotu nadal jest puste miejsce w trawie, nie wiem o czym to swiadczy)
For, z całym szacuneczkiem ale przeca każda relacja jest na Forum Przyroda zamieszczona - albo ją skopiujesz (co bedzie niefajne bo straci klimat) albo podasz link na Forum - co jest wersją o wiele lepszą wg mnie
ja mam teraz ohohoo nauki.. chyba czas sie w koncu zacząć uczyc
obwieszczam pierwszy rekord kolowy for i jahod juz 5 miesiecy opracowuja i przesylaja Mackowi dane z obozu na Mogielicy
w tym tempie to rezerwat zostanie powolany w XXII w.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum