Otó¿ przedwczoraj us³ysza³em zdanie (dziwne ¿e tu s³owa nie ma) ¿e dzisiaj spotykamy siê ko³o 18 w Lamusie Parê osób zadeklarowa³o przybycie Mo¿e kto¶ jeszcze siê skusi i zawita?
Zapraszamy serdecznie!
[ Komentarz dodany przez: for: 2008-10-22, 08:49 ] bawta sie dobrze, wypijcie zdrowie soni
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
trzeba bylo za nia nie ganiac przez 3 doliny w Wyspowym ostatnio to sam bys sie napil z nami za jej zdrowie ... gdzies tam wolnej, biegajacej po gorach i mordujacej jenoty
Nu ja te¿... nie wiem nawet o której z instytutu siê wydostanê. Potem siê skonsultujê w sprawie planów dnia i dam znaæ...
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostêpnych bagnach, kisia³y zara¼liwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gêstych ³ozach lêg³y siê drapie¿ne wilki (...) tam dzi¶ widaæ naypyszniejsze ³±ki i bogate osady przytykai±ce do samych brzegów Noteci…
jade, nie ide. I raczej nie bede pi³ bo prowadze .... ROWER
PS - nigdy tam nie by³em, da sie gdzie¶ zaparkowaæ rower/wprowadzic coby nie zajumali bo sie nie ma zapiêcia?
po za tym zosta³em zaszanta¿owany wiec musze sie pojawic, choæ na chwile
Karmelicka 54, zapisze w moim Albike'owym komputerku i autopilot mnie naprowadzi
dojade ko³o 19, raczej
niestety dzisiaj dowiedzia³em siê, ¿e w dniu 27.11 moja szko³a pisze próbn± maturê i termin mojej wizyty w Krakowie siê zmieni, jeszcze dok³adnie nie wiem na kiedy, chyba gdzie¶ w grudniu
_________________ Proszê nie podawaæ na forum dok³adnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Wê¿a Eskulapa, ze wzglêdu na ich ochronê !!!
a co powiecie na pi±tek za tydzieñ na piwkowanie w Lamusie??
for Cie wciagnal(chce wciagnac?) do SP a Ty proponujesz piwne spotkanie u konkurencji??!!
bede musial znowu przyjsc i reprezentowac SP bo prezesa nie ma Kraku i nie pije, for nianczyc bedzie pewnie Sonie a Al pewnie bedzie sie przykladnie uczyl w piatkowy wieczor
COOOOOO!!!??? For sobie samorz±dy wprowadzi³ :O ?! oooooooooooo Ty panie For!
GP - wróæ ¿esz do Krakowa na chwilke i napijemy sie w gronie SP bo tu jakie¶ przewroty siê szykuj±! :O <trwoga>
w pi±tek za tydzien wracam do domu a ten ³ikend jest imprezowy wiêc te¿ odpada
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum