_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostêpnych bagnach, kisia³y zara¼liwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gêstych ³ozach lêg³y siê drapie¿ne wilki (...) tam dzi¶ widaæ naypyszniejsze ³±ki i bogate osady przytykai±ce do samych brzegów Noteci…
a ja siê kojê, nie wymieni³em - ParusAterki oraz Pehh'a
to zawsze mo¿na kupiæ grilla za 20 z³ (zrzuta po 2 z³ ) i pój¶æ z nim na b³onia koc mogê jeden za³atwiæ, kto¶ drugi, a do grilla to tylko co¶ na ruszt, a jak siê ¶ciemni lekko to i co¶ z³ocistego ¶mia³o mo¿e przep³yn±æ Zasadniczo stra¿e nie podchodz± jak zbyt wiele osób siedzi
Bo Grill w Parku krakowskim to nie wiem czy by siê uda³o.... chocia¿ mo¿e..... kto wie..... Czekam na komentarze
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Ja s±dzê, ¿e Peter pisz±c o bibie w plenerze mia³ na my¶li "zrobienie wina na Plantach" tylko nie bardzo tak wprost o¶mieli³ siê napisaæ...
Mnie chyba nie bêdzie. Jestem wykoñczona....:/ bawta sie dobrze
Wiecie nad czym siê teraz rozmarzy³am...
Wzi±æ hamak, mykn±æ do Puszczy i oddaæ siê (komarom to swoj± drog±...) i oddaæ siê b³ogiemu lenistwu i s³odkiemu nicnierobieniu przy ¶piewu ptaków s³uchaniu...
Ja s±dzê, ¿e Peter pisz±c o bibie w plenerze mia³ na my¶li "zrobienie wina na Plantach"
dobre
ParusAter napisa³/a:
Wzi±æ hamak, mykn±æ do Puszczy i oddaæ siê (komarom to swoj± drog±...) i oddaæ siê b³ogiemu lenistwu i s³odkiemu nicnierobieniu przy ¶piewu ptaków s³uchaniu...
tez bym tak chcial, ale wybieram wersje bez komarow
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostêpnych bagnach, kisia³y zara¼liwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gêstych ³ozach lêg³y siê drapie¿ne wilki (...) tam dzi¶ widaæ naypyszniejsze ³±ki i bogate osady przytykai±ce do samych brzegów Noteci…
Kochane ludziska!
23/24 sierpnia zapraszam na ognisko integracyjne po³±czone oczywi¶cie z bardzo powa¿nymi dyskusjami przyrodniczymi w Dolinie S±spowskiej niedaleko Ojcowa. W planie wycieczka krajoznawcza po okolicy, penetrowanie jaskiñ, podgl±danie bobra a wieczorem impreza coby siê przed Tenczynem w boju zaprawiæ - taka z ogniskiem, gitarami i pifkiem .
Mamy wakacje, ludziska je¿d¿± po terenie- wiêc spotkania Ma³opolan zesz³y na bok. Trza wszak podtrzymywaæ tradycjê i nie dopuszczaæ do zbytniego zaniedbania . Póki co mamy 5 osób, ale liczymy na wiêcej!
Pozdrawiam serdecznie i liczê na du¿y odzew
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum