"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
GP a co mog³am dostaæ?... wiêcej szczê¶cia ni¿ rozumu+wrodzona inteligencja=4
AL - no pewnie! Pierwsza pe³na 4 na turnusie. Mo¿e przeka¿ê Ci trochê tego "szczê¶cia";)
Oj...ide przeczytaæ co¶ o stopniowych bo nic nie siad³am wczoraj...Jak siê spotkanie uda³o? By³y jakie¶ tañce pó¼niej?
Tylko trzebaby ostatecznie zgraæ siê-tzn. ile osób bêdzie w stanie przyj¶æ... ..póki co prócz nas tylko Pe³ek mo¿e wpa¶æ na chwilkê...poczekajmy do jutra do po³udnia-zobaczymy czy jeszcze kto¶ zareflektuje..
_________________ L-Sz.F.P.
"¯yj krótko, za¶nij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
W takim razie proponujê ostatecznie spotkanie o 19 w "Cudownych latach"...wcze¶niej nie ma sensu bo wiêkszo¶æ nie zd±¿y...
Ps.Je¶li kto¶ ma kontakt z Loganem to niech mu da znaæ telefonicznie bo ja nie mam jak...
A wiêc ostatecznie...Maciek i Peter-T zjawi± siê o 18 w "CL"...reszta-czyli Athenka, Piosu, Al, Logan i ja zjawimy siê zapewne ko³o 19...spróbujê jeszcze z³apaæ Pe³ka...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum