Gdyby kto¶ by³ zainetresowany - spotykamy siê dzisiaj z ludkami z pó³nocy o godz. 20 (lub troszkê po 20). Maj± byæ Maciej, Rey, Logan, ja, Pe³ek?, ParusAter?.....
mijaj± kolejne 2 tyg - w pi±tek znów odwiedzamy Kraków. Jakie¶ spotkanko w pi±tek wieczorem?
mozna by pomyslec ze Ty i Rey wcale nie przyjezdzacie do Kraka na studia tylko
specjalnie na te piwne spotkania
maciek napisa³/a:
A w sobotê do fora na sowy..huhu
to macie gwarantowane liczne stwierdzenia sow bo od jakiegos czasu sowy puszczy inwentaryzuje SOS we wspolpracy ze studentami UJ i AR
popuszczajcie im puszczyki mszarne
no to plan taki - rano w sobote 12.04 ludkowie w osobach: Pe³ka i Athenki u mnie sie melduja-pozniej jedziemy w okolice ispini i drwini na ptaszorki, pozniej nad wisle i rabe a na wieczor do Damienic na urale na ktore dolacza do nas maciek, reju, peter ti, no i moze viper.
Kimamy w lesie cala noc
No jeszcze w Zabierzowie Bochenskim szukamy Athene noctua
Jak mniemem w najbli¿szy pi±tek kolejny "najazd" pó³nocników....czy w takim razie spotykamy siê w "lamusowym" towarzystwie w celach czysto naukowo-przyrodniczych???
Ps, Stêskni³am siê za Wami ludziorki...
_________________ L-Sz.F.P.
"¯yj krótko, za¶nij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Oj...a bym siê chêtnie z Wami spotka³a zamiast kisiæ siê z sosie IIIGL w Krynicy;) Ale niestety... trzeba swoje odpokutowaæ. Przedniaki mi to mo¿e trochê wynagradzaj± (znów pokaza³a siê para;) ).
Pozdrówka dla Was od hoduj±cej Parus (AJ mnie dzi¶ pyta³...)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum