i wlasnie zapowiadam sie w piatek po nowym roku jak reyu i maciek beda w pelnym skladzie
mam nadzieje ze pojawia sie stali piatkowi bywalcy - pobalowalbym do rana.
Pelku prosze zoorganizuj nastepne spotkanie w weekend przed traczami
FOR - scal mo¿e Sekcje piwn± i imprezy ko³a ma³opolskiego
nie nie nie, protestujê - SP nie jest to¿sama z Ko³em Ma³opolskim!
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
dziêki Al, ale nie Ty jeden - wszystko wskazuje na to, ¿e SP wzbogaci siê o kolejnego cz³onka (a w³a¶ciwie cz³onkiniê - PIERWSZ¡!! ); wstêpnie zwo³uje Walne na koniec przysz³ego tygodnia - musi siê stawiæ przynajmniej 3/4 Zarz±du
SP ¿yje i rozwija siê!!
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Hmm...... to mo¿e ja zaproponuje walne terenowe spotkanie
Wszystko przez to ¿e .... Logan, For, Ty - GP, Potencjalnie Alcedo, oraz osoba (której wiem ze to dziwne, ale normalnie tego nikomu nie proponujecie), której posadê proponujecie bêd± obecni na Traczowaniu A inicjacje mo¿ecie po³±czyæ z koncertem przy ognisku
przemy¶l!
A mnie, Kalince, Pehhowi i innym mimo ¿e piwo z wami od dawna pijamy nie zaproponowali¶cie. Jawna dyskryminacja....
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
(której wiem ze to dziwne, ale normalnie tego nikomu nie proponujecie)
chwileczkê, chwileczkê ja ju¿ pisa³em - SP jest otwarta - ja ca³y czas czekam na zg³oszenia na pi¶mie! choæ teraz, gdy wiêkszo¶æ sie odwróci³a i przeistacza powoli w tajemnicz± L-Sz.F.P. (cokolwiek by to mia³o znaczyæ) to chyba ju¿ i tak nic z tego, ale ok - moi ludzi i ja konkurencji siê nie boj±
Pe³ek napisa³/a:
walne terenowe spotkanie
nie, niestety - to byæ nie mo¿e, Walne musi odbyæ siê w w±skim gronie, w siedzibie SP (POLI)
Wyja¶niam... - L-Sz.F.P. nie jest formacj±"piwn±" !!! Jest to organizacja zainicjowana przeze mnie o zupe³nie innym charakterze . Co do ³±czenia "SP" i "Sekcji Lamusa" to uwa¿am,¿e nie jest to dobry pomys³...Moim zdaniem warto ¿eby obie sekcje rozwija³y siê swoim w³asnym tempem...Nikomu to nie szkodzi, ¿e bêd± 2 sekcje,a dla nowo zapisanych forumowiczów bêdzie wybór ...albowiem powstanie "SL" zakoñczy monopol na dzia³anie naszych starszych kolegów... A mo¿e z czasem wa¶nie i spory ustan± i za przyk³adem Kargula i Pawlaka do po³±czenia dojdzie ....w koñcu i tak wszyscy siê znamy, wiêc najlepiej imprezowaæ w jak najszerszym gronie
Osobi¶cie jestem pozytywnej my¶li...tylko reszta musi do tego dojrzeæ
_________________ L-Sz.F.P.
"¯yj krótko, za¶nij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Jest to organizacja zainicjowana przeze mnie o zupe³nie innym charakterze
patrz±c na jej dzia³alno¶æ, domy¶lam siê i¿ ma ona charakter przewrotowy, a byc mo¿e nawet terrorystyczny
dysiunia napisa³/a:
Co do ³±czenia "SP" i "Sekcji Lamusa" to uwa¿am,¿e nie jest to dobry pomys³...
ja te¿ tak uwa¿am, wcale nie chcê ich ³±czyæ. Po prostu powtarzam, ¿e SP nie jest zamkniêta i nowych cz³onków mo¿emy przyjmowaæ (co nie jest to¿same oczywi¶cie z wch³oniêciem ca³ego Lamusa!). Tak czy inaczej ludziska mog± teraz wybieraæ i opowiadaæ siê, b±d¼ to za Lamusami b±d¼ za Piwnymi . Free choice!
patrz±c na jej dzia³alno¶æ, domy¶lam siê i¿ ma ona charakter przewrotowy, a byc mo¿e nawet terrorystyczny
jakby¶ zgad³...
Sekcja Lamusowa nie istnieje i takiej nazwy mieæ nie bêdzie. To pewne jak 2x2 chocia¿ Einsetein by udowodni³ ¿e to wcale nie jest takie pewne;)
green power napisa³/a:
¿e SP nie jest zamkniêta i nowych cz³onków mo¿emy przyjmowaæ
green power napisa³/a:
ja ca³y czas czekam na zg³oszenia na pi¶mie
green power napisa³/a:
Walne musi odbyæ siê w w±skim gronie
Nie stwarzacie mo¿liwo¶ci A jaka jest aktualnie taryfa abonamentowa? Bo by³a zaporowa do niedawna.... karton piw... no chyba ¿e dla niektórych macie specjaln± ofertê
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Nie stwarzacie mo¿liwo¶ci A jaka jest aktualnie taryfa abonamentowa? Bo by³a zaporowa do niedawna.... karton piw... no chyba ¿e dla niektórych macie specjaln± ofertê
zgrzewa (a w³a¶ciwie dwie) piwa nie dotyczy forumowiczów i bocianowców - Ci wystarczy, ¿e z³o¿± na pi¶mie podanie o przyjêcie, które w ci±gu dwóch tygodni bêdzie rozpatrzone. Obecnie mog± jednak pojawiæ siê obostrzenia dla "przewrotowców" - w koñcu wystrzegaæ siê musimy b³êdu Trojan!
zgrzewa (a w³a¶ciwie dwie) piwa nie dotyczy forumowiczów i bocianowców - Ci wystarczy, ¿e z³o¿± na pi¶mie podanie o przyjêcie, które w ci±gu dwóch tygodni bêdzie rozpatrzone.
a kiedy ta zmiana nast±pi³a ??
¿adna zmiana nie nast±pi³a - wszystko jest jak by³o
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum