no niestety jeste¶my organizacj± tajn±-o jej ca³ej i prawdziwej nazwie dowiaduj± sie tylko Ci, którzy zdaniem Zarz±du maj± po temu predyspozycje b±d¼ zas³u¿yli sobie <mo¿e nawet nie zdaj±c sobie z tego sprawy> I nie próbuj GP szydziæ,bo tak¿e Ty masz szanse siê w niej znale¼æ ...ostatnio przyjêt± osob± by³ Daggi i jak mniemam chwali to sobie...acha-i uprzedzaj±c Twoje sugestie w³a¶nie opracowujemy regulamin, który dla osób wchodz±cych w nasze ugrupowanie bêdzie oczywi¶cie do wgl±du
_________________ L-Sz.F.P.
"¯yj krótko, za¶nij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Al...same literki nic Ci nie powiedz± ...wiêc nikomu nie przeszkadza,ze sobie tu widniej±...a organizacja jest tajna-bo nie wiesz nawet z czym zwi±zana....i ¿aden z cz³onków Ci nie powie dopóki nie stwierdzimy,¿e siê nadajesz...wiêc nie ma siê co oburzaæ....
Alcedo napisa³/a:
czyli zg³aszaj±c sie - nie wiedz± ludzie do czego sie zg³aszaj±?
poczytaj sobie dok³adniej kochaniutki moje posty -nie napisa³am,ze sie mo¿na do niej zg³aszaæ, a ¿e osobom, które uznamy za odpowiednie zaproponujemy wej¶cie do tego ugrupowania, a to zasadnicza ró¿nica!!!!
Al nie wszêdzie da siê wkupiæ jakimi¶ petycjami, albo piwem dla Zarz±du
I nie próbuj GP szydziæ,bo tak¿e Ty masz szanse siê w niej znale¼æ
nie szydzê - po prostu zapyta³em, no bo skoro sie podpisuje na publicznym forum skrótem to pasowa³oby, ¿eby inni wiedzieli o co kaman; ja tam nie mam zamiaru siê w niej znajdowaæ, dopóki nie dowiem siê co to za jedna
Alcedo napisa³/a:
jak tajna to czemu o niej informujecie?
i czemu widnieje w podpisach?
no w³a¶nie
Pe³ek napisa³/a:
mo¿e kiedy¶ zostaniecie wci±gniêci
dziêkujê serdecznie, ale ja raczej nie skorzystam
Cytat:
Al nie wszêdzie da siê wkupiæ jakimi¶ petycjami, albo piwem dla Zarz±du
ja tam jestem orêdownikiem jasnych zasad, a nie gry pó³s³ówek, akronimów i niedomówieñ, atmosfery tajemniczo¶ci i niepewno¶ci - co to Harry Portier?
SP - JASNE ZASADY & BRATERSTWO KUFLA!
tak czy inaczej nie mam nic do Waszej L-Sz.F.P. , ale mnie proszê w ni± nie mieszaæ.
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
ja tam jestem orêdownikiem jasnych zasad, a nie gry pó³s³ówek, akronimów i niedomówieñ, atmosfery tajemniczo¶ci i niepewno¶ci - co to Harry Portier?
powiem tak-Skoro Harry Portier zyska³ tylu zwolenników w³a¶nie dziêki swojej tajemniczo¶ci i niepewno¶ci, to nie wiadomo czy w³a¶nie taka forma nie odniesie sukcesu tak¿e na Forum...Na pewno bêdzie to forma niekonwencjonalna i mo¿e inna od wszystkich, ale czy z³a?- to siê dopiero oka¿e ... a wiedz drogi kolego, ¿e bardzo czêsto to co zawi³e i nie podane na tacy wzbudza w nas ciekawo¶æ, zainteresowanie i chêæ uczestnictwa
Cytat:
SP - JASNE ZASADY & BRATERSTWO KUFLA!
no có¿... niby jasne zasady s±, to dlaczego maj±c tak du¿y sta¿ nie zwerbowali¶cie do tej pory nikogo nowego? albo te¿ nikt znaj±cy owe "jasne zasady" nie próbowa³ startowaæ do sekcji??? - nie pytam z³o¶liwie, a przez czyst± ciekawo¶æ
Czy¿by¶my nie byli godni???
no nie pamiêtasz...ech to¶my wtedy popili na Walnym... na szczê¶cie w Protokole wszystko stoi
Logan napisa³/a:
czy wplynely juz jakies podania (i zgrzewki ) ?
haha Logan sobie jak zwykle jaja robi... wp³yn± podania, wp³yn±!
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
dzi¶ w bli¿ej nieokre¶lonych okolicach godziny 16 odbêdzie siê kolejne spotkanie SP, miejsce - Polibuda; bêdziemy z Loganem finalizowaæ kwestie tracza zapraszam!
chyba Ty
pe³na kulturka - sprawy formalne
wiadomo¶æ z ostatniej chwili - bêdzie te¿ Al ze sprzêtem; start o 15:30
bo jest tu, poza tym decyzja zapad³a niemal¿e przed momentem
ale spokojna g³owa - Ciebie i tak formalno¶ci nie omin±
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum