i niech wieje, łod Andrzeja....od jutra dziczym na Babce!
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
[ Komentarz dodany przez: for: 2007-11-07, 12:10 ]
czuję tutaj pewną prowokację tego nicponia Krotoma
potwierdzam, gwoli ścisłości info Krotaoma
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
wielki dla Pina za świetne slajdowisko, kto nie był niech żałuje!
Żałuję że nie byłam, ale się "nawoziłam" i "regulowałam stosunki wodne na glebach hydrogenicznych".
Ale Pin mi obiecał, że będę mogła nadrobić to co straciłam (w sensie slajdowiska), na kameralnym pokazie:)
"Jak ktoś ma problem z ptakiem to idzie do...ornitologa" A.Jaworski 2006
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum