oczywiscie KB oczywiscie, bo : temat pojawił sie w dziale "Koło Małopolskie" a jedyne Koło Naukowe Leśników na południu działa właśnie w Krakowie wiec nie wiem co tu było niejasne
[ Dodano: 2005-12-22, 18:30 ]
hehe Logan spoko ja juz proponowałem mecz w siate bo w rywalizacji "kuflowej" to raczej jankesi nie mają wielkich szans
[ Dodano: 2006-01-10, 17:01 ]
Sekcja Ornitologiczna KNL zaprasza na pierwsze w 2006 roku spotkanie, na ktorym prezentowany będzie film zrealizowany przez Artura Tabora pt. Nadbużański Park Krajobrazowy"
Zapraszamy tez wszystkich chętnych do wzięcia udziału w liczeniu ptaków w Karpackich Parkach Narodowych, które odbędzie się 14 stycznia, a także w planowanym zimowym obozie Sekcji w rejonie Zatoki Gdańskiej.
[ Dodano: 2006-01-10, 17:08 ]
aha no i żeby nie było niedomówien - spotkanie odbedzie sie na Wydziale Leśnym w Krakowie w sali wykładowej nr I
[ Dodano: 2006-01-10, 17:09 ]
aha no i żeby nie było niedomówien - spotkanie odbedzie sie na Wydziale Leśnym w Krakowie w sali wykładowej nr I
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
chyba zapomniales podac godziny... no i date tego spotkania
racja , sorry wielkie - to przez to, ze dziś zaliczyłem najtrudniejsze koło w tym semestrze i troche jestem nie teges... tak wiec juz - spotkanie odbędzie sie jutro tj. 11.01.2006r tradycyjnie o godzinie 20.00
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
rocznik 1999???? to tak jak ..... forestman chyba; no jak w którym - drugim najlepszym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum