Wysłany: 2008-01-25, 11:38 Piszemy reportaż o TP "Bocian"
Siema! Mam zamiar w najbliższym czasie zrobić o Was reportaż ( na szczęście tylko pisemny:D) Do niego potrzebuje Waszej pomocy W tym temacie możecie pisac co tylko chcecie i co mogłoby sie nadawać, do publikacji, poza tym potrzebuje takich konkretów jak:
-skąd się wzieła nazwa "Bocian",
-jaka jest geneza "Bociana",
-jak długo już istniejecie,
-jakie macie działąnia,
-ogólna charakterystyka tego koła,
-dlaczego Wy - jako poszczególne osoby tu działacie
-bede chciała jeszcze pare fotek,ale to dopiero później
-macie jakies tytuły, wygrane lub coś takiego, czym możecie sie pochwalić i co byłoby w jakiś sposób udokumentowane?
..no i na chwile obecną tyle, dalej pewnie w trakcie bedzie mi sie wszystko nasuwać
To ja tylko powiem że założycielka tematu czyli Basia, jest moją znajomą, która potrzebuje pomocy w kwestiach swoich studiów. Trafił jej się taki niewdzięczny temat, że sam jestem w szoku że go podjęła Ale myślę że trochę jej pomożemy. Więc zwracam się z apelem by nie zignorować całkiem tego tematu A Jak się rozkręci chociaż trochę, to się z Basią spotkamy ona nagra parę naszych wypowiedzi skleci jakieś mądre zdania - a Wy sobie Basie zaliczycie Al, Gp, For ??
Ja się ostatnio dla Basi już opisałem nie gryzie nawet bardzo
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Hej!
a do czego piszesz ten reportaż? i czy ma on dotyczyć całego Bociana czy tylko naszego Koła?
najlepiej przyjedź do Krakowa i zobacz jak "to" wygląda od środka zapraszamy
La_Maja napisał/a:
-skąd się wzieła nazwa "Bocian",
-jaka jest geneza "Bociana"
na te pytania chyba najpełniej odpowie ktoś z twórców organizacji, z Bociana "głównego"
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
jestem za , ja wywiadu mogę udzielić, a jakże (w końcu doświadczenie medialne mam bom i w TV występował i w radio ), ale najlepiej po kilku głębszych
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Dzięki For, ale jeśli chcialabym napisać o Was wypracowanie, to z pewnością tak bym zrobila, tylko to ma byc reportaż.. Ten, ktory ja sobie wymyśliłam ma polegać bardziej na odpowiedzeniu mi na pytania. Jakbym chciała przewertować wszystko ad a do z, to nie mialoby sensu zakładanie tematu Jeśli nie chce Ci sie brac w tym udziału, to poprostu nie bierz .
Pełek też mi mógł podczas wywiadu powiedzieć, żebym poszukała na stronie, jednak znalazl czas i odpwoiedział i nic mu sie nie stało.. Nie pogryzlam go jak sam napisał
A ja Wam sie nie dam zaliczyć, o! green power, a po kilku głębszych mowisz wiecej?
Wiec chce się głównie skupić na Kole Małopolskim, jestem w Krakowie, bo tu studiuje m.in. dziennikarstwo. Reportaż potrzebuje na zaliczenie, ma on być o czymś, co powinno ujrzeć światło dzienne, ale trzeb amu troche pomóc. Bedzie to oceniać koleś, który jest dziennikarzem prasowym, a co dalej z tym zrobi nie wiadomo Dodam tyle, że Bardzo zaintrygowała go sama nazwa i ni epozwolil mi wziaść innego tematu - bo moglismy zaproponować kilka Zależałoby mi, zeby to wyszło ciekawe, troche spontaniczne - wtedy wiadomo, dobrze sie to czyta
_________________ Bo trzeba Im pomóc wydostać sie z klatki..
For ja to tak odebrałam, bo dla mnie to ocvzywiste,ze moge przewertowac te strony. Ja chce wiedzieć od Was teraz jak do tego podchodzicie, a nie jak było kiedyś
_________________ Bo trzeba Im pomóc wydostać sie z klatki..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum