hahahah, popłakałem sie i stoczyłem sie 3 razy z dywanu na podłoge
ojj namieszaliścieLa_Maja w głowie
koleżanko droga - najlepiej radze CI poczytać kilka relacji z wyjazdów/obozów/wycieczek w których brali udział ludzie z naszego koła= to da Ci obraz całej ekipy.
zaczynając od Obozu Kraskowego 2006, przez Oświn 2005 i inne, Bug 2005, Sylwestra w Balnicy 2007/8, Tęczyn 2005/6/7/... ? , Tarife 2006, Obozy pilchowe 06/07, Gorce i wiele wiele innych..
jeśli po przeczytaniu tych wszystkich dalej będziesz żyła - napiszesz reportaż i bedziesz miała zaliczenie z wszystkiego co tylko jest - takiej dawki śmiechu na raz, zwykły człowiek nie wytrzyma
Najmocniejsze teksty zwykle są na Obozach Pilchowych, na Obozie Kraskowym, na Tęczynie, w Balnicy i na Oświnie
miłej lektury
Gość Honorowy Sekcji Piwnej
&
Niezależna Grupa Rozrywkowa
Ja tworzę grupę podrzeszowską a na serio to teraz z czasem krucho, do maja jestem uziemiony, a potem maraton, to bieszczady, to gniewosz, to roztocze to cos tam ale spoko spoko jak za 2 lata rozpocznę studia w Kraku to się zacznie
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
musze to sprostowac bo to wlasciwie przez Macka znalazlem sie w Kole, zadeuncjowal mnie forowi i tak wpadlem
nie zapominajmy tez o Macku ktory choc zeslany na nizinna siedlecka ziemie aktywnie dziala w Kole Malopolskim
Pełek napisał/a:
ślunzacy
ojej, zapomnialem tez oczywiscie o grupie slunskiej ale oni tez ostatnio sa malo aktywni (jakos tak sie sklada ze im dalej na NW tym aktywnosc spada )
Pełek napisał/a:
Krzeszowice = Kalinka
Kalinka moze i nie jest jeszcze skolowana ale chyba nie nalezy sa przypisywac do grupy Krzeszowickiej (chociaz Krzeszowianka) bo w tejze grupie sa jurajskie lesniki
(Kalinka zreszta jest bardzo aktywna)
Alcedo napisał/a:
zaczynając od Obozu Kraskowego 2006, przez Oświn 2005 i inne, Bug 2005, Sylwestra w Balnicy 2007/8, Tęczyn 2005/6/7/... ? , Tarife 2006, Obozy pilchowe 06/07, Gorce i wiele wiele innych..
Al pominal wyderzanie na ktorych nie bywal (tzn. wydarzenia na ktorych cos sie robi a nie tylko imprezuje ) np. obozy Mogielicowe (sowie, kuraczane i rezerwatowe) oraz ostatnia akcje wieszania budek dla traczy (linki do relacji znajdziesz tu http://www.pzwl.republika.pl/obozy_frameset.htm )
A ilu was działa czynnie, czyli jeździ na obozy itp. ? A przydałyby mi sie jeszcze Wasze (zalożycieli) pełne imiona i nazwiska, ale jak coś, to możecie wysłać w PW
_________________ Bo trzeba Im pomóc wydostać sie z klatki..
my dzialamy glownie biernie tzn. planujemy, zbieramy sie na "obradach" i od czasu do czasu jakims dziwnym trafem udaje sie zmusic pare osob do wyjazdu w teren albo udzialu w jakiejs akcji
Alcedo napisał/a:
a w terenie widziałem około 12 członków w sumie
kiedy widziales jak Ty z nami na akcje nie jezdzisz ? chyba ze na akcji w Polibudzie (Tenczyn i podobne to nie teren )
Alcedo dzieki , pisalam troche ze strony głównej, a na tę jakoś nienatrafilam.
Logan, działania bierne znam i wiem mniej wiecej jak to sie odbywa , chciałam sie własnie dowiedziec ilu Was jest, żebym mogła wyliczyć i mam nadzieje,ze wyrażacie na to zgode Mam jeszcze pare pytań i znajde tu gdzies pare zdjec gdzie jestescie w te.. 12 albo 18 osób??:>
_________________ Bo trzeba Im pomóc wydostać sie z klatki..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum