Wpisy do ksi±¿ki pami±tkowej bazy. Niektóre ca³kiem ca³kiem
pop³aka³em sie.. ehhhh piêkne pozdrowienia
Peter-T napisa³/a:
kumpel Al`a - SLH
SLH? co to znaczy SLH ? Student Le¶ny Hardcor?:D
a mo¿na z tych fotek waszych wszystkich jak±¶ kompilacje zrobic z wszystkimi zdjêciami?
np ka¿dy pode¶le mi p³ytke a ja nagram na dvd i ode¶le/oddam osobi¶cie zwrotne do fotografów
tak ParusAter mia³a zrobiæ z sylwestra ale Seba co¶ zawodzi i mimo upomnien nie nadsy³a zdjeæ, a my czekamy
ma³o tych fotek wstawiacie... oto ode mnie pare
Drewno dla dziêcio³ów. Spadek terenu 100% dla lesników
A gdzie to kto¶ wylaz³?
Widok z rana po wyj¶ciu z domku (w którym by³o ciep³o i nic wiecej )
Kto kogo foci? Od lewej Peter_T i Maciek
Jak to GP skomentowa³ "o k^*&a, Al wygl±dasz jak SS'man...
Bruderszaft kie³bas± z musztard± by GP & Al
Jedzenie na aucie Logana. Na fotce ja i Romek
A gdy w trakcie przerw we wchodzeniu na góre nudzi³o nam sie, urzadzali¶my gwiezdne wojny (GP i Romek)
Logan wywabi³ ducha
Ambona z miêsem.. fajne zapachy by³y, prawda panowie? (ja, GP, Romek sie chowa )
Kiedy sowy nie odzywa³y sie w ogóle, Logan wyci±ga³ broñ i doñ strzela³
For na nastêpne Twoje inicjatywy melduje siê jako pierwszy
kolejny nizowiec, ktory przekonal sie ze w gorach jest najlepiej
Alcedo napisa³/a:
to znaczy ze oznaczy³e¶ go na 100% ?
bo ja te¿ go widzialem :D:D
jestem pewny ze to byl brazowy ural (sylwetka, duza glowa, dlugi ogon, szerokie skrzydla, sposob lotu)
domyslam sie ze chcesz sobie zaliczyc gatun, sam zdecyduj co widziales
domyslam sie ze chcesz sobie zaliczyc gatun, sam zdecyduj co widziales
ano takie my¶li kr±¿± mnie po g³owie. w tym wypadku widzia³em to samo
(tylko szkoda ze 'mojego' niegdysiejszego derkacza nie moge sobie doliczyæ .. no có¿ - trzeba w teren i¶æ )
ale czad! Logan
tak siê bawi±, tak siê bawi±.... do-kto-ran-ci!!
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
pewnie sam niedlugo zobaczysz jak to jest bawic sie w doktorat i bedziesz tak wygladal na wyjazdach
te komiczne fotki z moja osoba to efekt wkuwania filozofii do egzaminu
proponuje kolejne obozy:
- powtorka Mogielicy (w miejscu gdzie dobrze karmia to dla wtajemniczonych) - pazdziernik 2008 (sowy, dziecioly, poszukiwanie gniazd orlikow/orlow)
- Tarnawka (tam gdzie bylismy wracajac ale duzo wiecej) - inwentaryzacja przyrodnicza w celu ponownego zgloszenia tego terenu do WKP jako uzytek/rezerwat oraz uzupelnienia informacji do N2k - maj/czerwiec ale to chyba juz przyszlego roku bo w tym u mnie jest krucho z czasem... chociaz gdyby byli chetni to sadze, ze daloby sie znalezc jakis termin na 2-3 dniowy oboz
i/lub
- ujscie Stradomki j.w.
(w 2 ostatnich miejscach pod namioty bo sa fajne miejsca na obozowanie)
pewnie sam niedlugo zobaczysz jak to jest bawic sie w doktorat i bedziesz tak wygladal na wyjazdach
ja i bez tego idiotycznie na zdjêciach wychodzê
Logan napisa³/a:
maj/czerwiec ale to chyba juz przyszlego roku bo w tym u mnie jest krucho z czasem...
heh no to podobnie jak u mnie co¿ za zbieg okoliczno¶ci
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum