Jest juz komplet czy znajdzie sie jeszcze jedno miejsce?
Juz gadalismy na GG, powinny byc, czekamy az wszyscy sie zadeklaruja.
Przypominam ze beda 2 miejsca w moim aucie ze zrzutka na paliwo - myslalem ze Forestman z zonka jedziesz miejsca dla osob bez psio-wstretu bo Misiek chyba pojedzie strzezcie sie kuraki
to jakby sie jakie miejsce znalaz³o to ja jestem chêtny ( a psiowstrêtu nie mam )
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Ja ju¿ siê o dojazd nie martwie! Rodziciele jad? w ten sam weekend do Zakopca wiêc wezm? mnie/nas na "gapê" Wszak do Chyszówek ok 20 km zboczenia z zakopianki
to jakby sie jakie miejsce znalaz³o to ja jestem chêtny
Po 15 jak juz bedzie wiadomo kto jedzie na bank ustalimy kto jak dojezdza zeby potem nie bylo bladzenia. Ja chcialbym wyjechac na tyle wczesnie by byc na miejscu 1 i pokazac co i jak, ale to zalezy jak nam sie uda urwac z zajec (znaczy sie Agacie bo ja tam sie moge urwac badz kiedy)
Przypominam ze beda 2 miejsca w moim aucie ze zrzutka na paliwo - myslalem ze Forestman z zonka jedziesz miejsca dla osob bez psio-wstretu bo Misiek chyba pojedzie strzezcie sie kuraki
ja z moim mikro psem Logan z checia bym sie zabral z Toba i Agatka + GP to z mialbys komplet w aucie.
[ Dodano: 2005-10-12, 09:30 ]
a moja Anita chyba nie pojedzie - jutro bede wiedzial.
ps. w koncu jutro chyba sie widzimy i obgadamy szczegoly.
:8): to bedzie Agata prowadzic zebym mial wolne rece coby psy pilnowac, Forestman - uwaga - psy musza spac w przedpokoju takze suczki nie wiezmiesz ze soba do pokoju - usiedzi sama
[ Dodano: 2005-10-12, 09:46 ]
HA! jaka sama, z Miskiem
to bedzie Agata prowadzic zebym mial wolne rece coby psy pilnowac
jej to ja zaczynam sie baæ , co czuje, ¿e siê nie pomiecimy , bede sie rozgl?da³ jeszcze za innym transportem
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum