dobry pomys³ - z forem nie zginiecie w gorach - w koñcu przewodnik beskidzki jestem - proponuje zrobic punkt zborny w kraku i razem jechac.
pomysl dobry, ja i tak bede autkiem popylal ale wtedy Was odbiore na miejscu zebyscie biedaki nie pobladzili dam znac jak najlatwiej i najkrocej macie polaczenia.
bus to bus - takie cos mniejsze od PKSu i szybciej bierze zakrety wiec radze z tym winkiem poczekac az dojedziecie.
Wabimy - w lesie na czerwone, we wsi na biale tylko ze wtedy zleca sie nie sowy a zule.
[ Dodano: 2005-10-10, 16:16 ]
Tetrao napisa³/a:
PS £ukasz bywasz czasem na gg?
Bywam ale spopradycznie coby przynajmniej udawac ze robie ten doktorat a nie bawie sie kompem , nr. o ile pamietam 1212115
[ Dodano: 2005-10-10, 16:20 ]
Alcedo napisa³/a:
Teti z Agatk?...
powinny byæ a¿ 2
[ Dodano: 2005-10-10, 16:33 ]
Alcedo napisa³/a:
Teti z Agatk?...
powinny byæ a¿ 2
Tetrao napisa³/a:
bus
najlepszy bylby bus na Polrzeczki, sa z Kraka o 13.50, 15.10 oraz 18.40 i 20.25 (2 ostatnie troche pozno juz ale dobre dla spoznialskich) ale sa 2 problemy:
1) moze byc w nim za malo miejsc na az tyle osob naraz
2) nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.
zalety: dojazd do Jurkowa gdzie pewnie kierowca za drobna doplata wywiozlby Was do Chyszowek a jak nie to powinny jezdzic inne busy tam, w ostecznosci spacerek pod gorke a ja postaram sie Wam wywiezc czesc rzeczy (i narysowac strzalki ).
w³anie po¿yczy³em od kolegi (kursanta na przewodnima beskidzkiego ) mape Wyspowego i widze, ¿e ( przynajmniej na mapie ) dojazd jest banalny, jeli je¿d¿? busy z Limanowej do Jurkowa to nie bedzie problemów chyba (bo stamt?d juz prosta droga)
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
przejechale ca³? Polske i nie chodzi³e do szko³y przez x dni, a na pi?tek sobote i niedziele 200 km nie mo¿esz pojechaæ? Tymbardziej ¿e o ile pamiêtam PKS do Kraka mia³by za free
Logan napisa³/a:
powinny byæ a¿ 2 (Agatki)
Bo Agaty to ogólnie fajne dziewuchy s?!
Logan napisa³/a:
nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.
Straszne zadupie daleko od centrum. Na szczêcie ja jad?c PKSem z Bytomia zostane przywieziony dok³adnie w to miejsce bez potrzeby szukania
hmm Teti...
jak 28 nie waln? jakiego sprawdzianu, i jak poprawie wszystkie ocenki ostatnie ( ) to mo¿ecie mnie oczekiwaæ
Logan napisa³/a:
nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.
Marfu bedzie zna³ dok³adny adres... to jest odjazd MKSów chyba, sam trafi³em tam piecht? jak wysiad³em x przystanków wczeniej (chyba na miêdzynarodowym ) przy wyje¥dzie na Babi?
busy do Limanowej to odje¿d¿aj? normalnie z dworca na Cystersów; ale mój kolega ma kolege z Jurkowa , tak¿e jutro pewnie bêde mia³ informacje sk?d odje¿d¿aj? busy do Pó³rzeczek i w ogóle jak najlepiej siê tam dostac
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
na mapie nie wygl?da tak strasznie; jest jeszcze du¿o czasu, jeszcze bedziemy myleæ
na mapie nie wygl?da tak strasznie; jest jeszcze du¿o czasu, jeszcze bedziemy myleæ
oczywiscie troche przesadzam coby nie bylo pozniej jak kiedys mialem z pewna grupka: ze zbyt pod gore, ze zbyt zimno, czemu sie nic nie odzywa i dlaczego nie mozna podjechac blizej do miejsca obserwacji?
ze zbyt pod gore, ze zbyt zimno, czemu sie nic nie odzywa i dlaczego nie mozna podjechac blizej do miejsca obserwacji?
nie wiem co to by³a za grupka, ale myle ¿e jeli kto decyduje siê jechaæ jesieni? w góry i to jeszcze w poszukiwaniu tak nieobliczalnej grupy zwierz?t jak? s? sowy to z tego typu przeciwnociami powinien sie liczyæ i o ¿ednym marudzeniu nie mo¿e byæ mowy
no al brawo - co do dojazdu do limanowej to prosta sprawa bo z bochni sa pksy do limanowej.ps.koszt dojazdu z bochni na mogielice to okolo 5 zl, wiec chyba niezbyt duzo.ale ja bede prawdopodobnie wyjezdzal z kraka z reszta ludzi.
Logan moja Anita moze cholerka nie pojechac znowu z uwagi na to iz w bieszczadach musi byc na wszystkich swietych...ale sie zobaczy.
Cytat:
Straszne zadupie daleko od centrum. Na szczêcie ja jad?c PKSem z Bytomia zostane przywieziony dok³adnie w to miejsce bez potrzeby szukania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum