FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Obozy i dzia³alno¶æ Ma³opolskiego Ko³a
Autor Wiadomo¶æ
Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Sk±d: Bytom
Wys³any: 2005-10-10, 14:29   

Oby nie na pitny miód ... ka¿dy wie co siê wtedy zwabi :shock: :lol:

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Sk±d: Krosno/Kraków
Wys³any: 2005-10-10, 15:08   

tia :roll: ... gitara, winko, nocne wabienie, Teti z Agatk?...
Wy mnie kusicie, ja to wiem - to jest specjalnieee wszystko :mrgreen:

Przyznane tytu³y: Tañcz±cy z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

Logan 
moderator

Sk±d: Kraków
Wys³any: 2005-10-10, 15:15   

forestman napisa³/a:
dobry pomys³ - z forem nie zginiecie w gorach - w koñcu przewodnik beskidzki jestem - proponuje zrobic punkt zborny w kraku i razem jechac.

pomysl dobry, ja i tak bede autkiem popylal ale wtedy Was odbiore na miejscu zebyscie biedaki nie pobladzili :mrgreen: dam znac jak najlatwiej i najkrocej macie polaczenia.
bus to bus - takie cos mniejsze od PKSu i szybciej bierze zakrety wiec radze z tym winkiem poczekac az dojedziecie.
Wabimy - w lesie na czerwone, we wsi na biale :wink: tylko ze wtedy zleca sie nie sowy a zule.

[ Dodano: 2005-10-10, 16:16 ]
Tetrao napisa³/a:
PS £ukasz bywasz czasem na gg?

Bywam ale spopradycznie coby przynajmniej udawac ze robie ten doktorat a nie bawie sie kompem :wink: , nr. o ile pamietam 1212115

[ Dodano: 2005-10-10, 16:20 ]
Alcedo napisa³/a:
Teti z Agatk?...

powinny byæ a¿ 2 :wink:

[ Dodano: 2005-10-10, 16:33 ]
Alcedo napisa³/a:
Teti z Agatk?...

powinny byæ a¿ 2 :wink:
Tetrao napisa³/a:
bus

najlepszy bylby bus na Polrzeczki, sa z Kraka o 13.50, 15.10 oraz 18.40 i 20.25 (2 ostatnie troche pozno juz ale dobre dla spoznialskich) ale sa 2 problemy:
1) moze byc w nim za malo miejsc na az tyle osob naraz
2) nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.
zalety: dojazd do Jurkowa gdzie pewnie kierowca za drobna doplata wywiozlby Was do Chyszowek a jak nie to powinny jezdzic inne busy tam, w ostecznosci spacerek pod gorke a ja postaram sie Wam wywiezc czesc rzeczy (i narysowac strzalki :mrgreen: ).

Hubert 
moderator
Szef

Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2005-10-10, 17:20   

Jest juz komplet czy znajdzie sie jeszcze jedno miejsce?

Kruk odrzecze: Nigdy wiêcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewiêæsi³"
browsehappy.pl

green power 
autor 100000 posta

Sk±d: Radom
Wys³any: 2005-10-10, 18:08   

w³anie po¿yczy³em od kolegi (kursanta na przewodnima beskidzkiego ) mape Wyspowego i widze, ¿e ( przynajmniej na mapie ) dojazd jest banalny, jeli je¿d¿? busy z Limanowej do Jurkowa to nie bedzie problemów chyba (bo stamt?d juz prosta droga) :roll: :mrgreen:

"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.

Tetrao 
moderator
zacietrzewiony

Sk±d: Bytom
Wys³any: 2005-10-10, 19:20   

Alcedo napisa³/a:
gitara, winko, nocne wabienie, Teti z Agatk?...

przejechale ca³? Polske i nie chodzi³e do szko³y przez x dni, a na pi?tek sobote i niedziele 200 km nie mo¿esz pojechaæ? Tymbardziej ¿e o ile pamiêtam PKS do Kraka mia³by za free :wink:

Logan napisa³/a:
powinny byæ a¿ 2 (Agatki)

Bo Agaty to ogólnie fajne dziewuchy s?! :mrgreen:

Logan napisa³/a:
nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.

Straszne zadupie daleko od centrum. Na szczêcie ja jad?c PKSem z Bytomia zostane przywieziony dok³adnie w to miejsce bez potrzeby szukania ;)

Alcedo 
Maskotka Forum ;]

Sk±d: Krosno/Kraków
Wys³any: 2005-10-10, 19:33   

hmm Teti... :twisted:
jak 28 nie waln? jakiego sprawdzianu, i jak poprawie wszystkie ocenki ostatnie ( :roll: ) to mo¿ecie mnie oczekiwaæ :twisted:

Logan napisa³/a:
nie mam zielonego pojecia skad teraz odjezdza busy w Kraku przez te remonty ale napewno jedzie Wielicka na Wieliczke.
Marfu bedzie zna³ dok³adny adres... to jest odjazd MKSów chyba, sam trafi³em tam piecht? jak wysiad³em x przystanków wczeniej (chyba na miêdzynarodowym :mrgreen: ) przy wyje¥dzie na Babi? :wink:

Przyznane tytu³y: Tañcz±cy z Zimorodkami oraz Al-Szybki Bill

green power 
autor 100000 posta

Wys³any: 2005-10-10, 20:20   

busy do Limanowej to odje¿d¿aj? normalnie z dworca na Cystersów; ale mój kolega ma kolege z Jurkowa :mrgreen: , tak¿e jutro pewnie bêde mia³ informacje sk?d odje¿d¿aj? busy do Pó³rzeczek i w ogóle jak najlepiej siê tam dostac :!:

"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.

Logan 
moderator

Wys³any: 2005-10-10, 20:35   

green power napisa³/a:
(bo stamt?d juz prosta droga)

ale kawal pod gore - mozna nabrac kondycji na nastepne dni :twisted:

green power 
autor 100000 posta

Wys³any: 2005-10-10, 21:18   

Logan napisa³/a:
ale kawal pod gore

:roll: na mapie nie wygl?da tak strasznie; jest jeszcze du¿o czasu, jeszcze bedziemy myleæ

Logan 
moderator

Wys³any: 2005-10-11, 07:07   

green power napisa³/a:
na mapie nie wygl?da tak strasznie; jest jeszcze du¿o czasu, jeszcze bedziemy myleæ

oczywiscie troche przesadzam :!: :twisted: coby nie bylo pozniej jak kiedys mialem z pewna grupka: ze zbyt pod gore, ze zbyt zimno, czemu sie nic nie odzywa i dlaczego nie mozna podjechac blizej do miejsca obserwacji?

green power 
autor 100000 posta

Wys³any: 2005-10-11, 07:41   

Logan napisa³/a:
ze zbyt pod gore, ze zbyt zimno, czemu sie nic nie odzywa i dlaczego nie mozna podjechac blizej do miejsca obserwacji?

nie wiem co to by³a za grupka, ale myle ¿e jeli kto decyduje siê jechaæ jesieni? w góry i to jeszcze w poszukiwaniu tak nieobliczalnej grupy zwierz?t jak? s? sowy to z tego typu przeciwnociami powinien sie liczyæ i o ¿ednym marudzeniu nie mo¿e byæ mowy :twisted: :wink:

for 
moderator
Zgórmysyn

Sk±d: Bochnia
Wys³any: 2005-10-11, 07:48   

Alcedo napisa³/a:
to mo¿ecie mnie oczekiwaæ

no al brawo - co do dojazdu do limanowej to prosta sprawa bo z bochni sa pksy do limanowej.ps.koszt dojazdu z bochni na mogielice to okolo 5 zl, wiec chyba niezbyt duzo.ale ja bede prawdopodobnie wyjezdzal z kraka z reszta ludzi.
Logan moja Anita moze cholerka nie pojechac znowu :roll: z uwagi na to iz w bieszczadach musi byc na wszystkich swietych...ale sie zobaczy.
Cytat:
Straszne zadupie daleko od centrum. Na szczêcie ja jad?c PKSem z Bytomia zostane przywieziony dok³adnie w to miejsce bez potrzeby szukania

Teti najlepiej wysiasc w poblizu politechniki - tam sa busy do wieliczki i do limanowej.
ja obczaje najlepszy dojazd i wysle na posta.

Kess a jednak ural istnieje :]

Logan 
moderator

Wys³any: 2005-10-11, 08:07   

forestman napisa³/a:
Logan moja Anita moze cholerka nie pojechac znowu z uwagi na to iz w bieszczadach musi byc na wszystkich swietych...ale sie zobaczy.

ok. 15-17 bede dopytywal sie o ostateczne deklaracje kto jedzie zeby zamowic taka ilosc noclegow.

[ Dodano: 2005-10-11, 09:08 ]
green power napisa³/a:
nie wiem co to by³a za grupka

zagraniczniaki

green power 
autor 100000 posta

Wys³any: 2005-10-11, 08:15   

Logan napisa³/a:
zagraniczniaki

wszystko jasne... :evil:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: