Niech siê autor tematu wypowie - ale mo¿e to trochê namieszaæ z ewentualnym obozem Felka
Jak juz napisalem w obozach sowiarskich nie zauwazylem ze taki temat juz byl na forum - sorry za zamieszanie , nie mam nic przeciwko przeniesieniu/polaczeniu z tym ze w tym temacie mialem zamiar zawrzec kolejne obozy Malopolskiego Kola, nie tylko sowiarskie - na wiosne bedzie na Mogielicy oboz ornito-florystyczny z czynnosciami ochroniarskimi - jak sie uda zorganizowac.
A co do Felka- mysle ze nie bedzie zamieszania - sam dam mu znac ze tyle osob pyta o jego oboz
super! miedzy wabieniami zawsze znajdzie sie czas ¿eby cos popiewaæ
[ Dodano: 2005-10-10, 14:06 ]
ale z tym dojazdem na miejsce to ja to czarno widze , dyæ w pojedynke to na stówe tem nie trafie , moze ktos jeszcze bêdzie jecha³ (albo przeje¿d¿a³ ) z Krakowa?
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
GP a jedziesz autem? Bo ja sam zastanawiam sie nad rodkiem lokomocji. Auta nie mam a nie wiem jak tam siê poci?giem dostaæ.
Je¿eli wiêc ktoby jecha³ autem z Kraka lub z GOPu to ja bardzo chêynie potowarzysze ! Oczywicie z³o¿ywszy sie uprzednio na benzynkê
[ Dodano: 2005-10-10, 14:13 ]
Logan napisa³/a:
z tym ze w tym temacie mialem zamiar zawrzec kolejne obozy Malopolskiego Kola, nie tylko sowiarskie
Jasna sprawa juz nie nalegam! Zrozumia³em
PS £ukasz bywasz czasem na gg?
no niestety nie autem( to akurat stoi w gara¿u w Radomiu niesprawne wci?¿ ) mozemy sie jakos zgadaæ na wspólny dojazd i jak sie zgubimy to przynajmniej bêdzie ra¥niej ( bo az takim hardkorowcem to ja nie jestem ¿eby sie samemy szlajaæ po nocy po górach pe³nych dzikich zwierz?t )
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum