o wypraszam sobie to jakie¶ pomówienie, ja nigdy z Alem....
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
moze byc wersja bez futrzaka (ja wole bez ale coniektorzy upieraja sie by pilch byl w logo
alez siersciuch musi byc...zwlaszcza ze bierzemy udzial w projekcie pilchowatym....w tym na Babiej Górze rowniez dla Logana za Logo - ale logo TP Bocian tez musi byc loganie. chyba ze z przodu logo kola a z tylu tp bocian
mnie sie podobal pomysl urala w szponach trzymajacego pilcha
mnie tez ale GP ostro protestowal - Ty zreszta tez o ile pamietam ... jesli taki projekt przejdzie to moge w wolnym czasie cos zmontowac
(jak bardzo drastyczna ma byc ta scena )
Nie no bezsensu! Logo ma zawieraæ jeden element + t³o! A nie scenke rodzajow± - typu ural z popielic± w szponach! Zdecydujcie siê na co¶ jednego i konkretnego!
forestman napisa³/a:
zwlaszcza ze bierzemy udzial w projekcie pilchowatym
Ale to jest projekt ogólnobocianowy! W logo ma siê znale¼æ co¶ charakterystycznego dla Ma³opolski wg mnie! Na tym polega logo!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum