od czwartku, bo musze j± wprowadziæ we wszystkie tajniki nowej pracy i obowiazków
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
S³uchajcie! ¯eby logo by³o przej¿yste i czytelne musi na nim wyst±piæ jeden element! Najlepiej ¿eby by³ to element charakterystyczny dla przyrody Ma³opolski! Pilchami Bocian zajmuje siê wszêdzie - i one te¿ wystêpuja wszêdzie!
Natomiast ural jest tylko u nas - to dobry kandydat wg mnie! Nie dla tego ¿e jestem ornitologiem - dla mnie to mo¿e byc nawet podkowiec ma³y, grunt by kojarzy³ sie z Ma³opolsk±!
[ Dodano: 2006-01-02, 22:36 ]
Logan - w jakim programie pykn±³e¶ to logo? Gdyby nie ten futrzak by³oby ca³kiem jadalne
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
To mo¿e jednak daæ tego pilcha, choæby w postaci wypluwki?
ja Wam dam wypluwki
_________________ Tomasz Figarski
dobry pomysl ale nie sadze by sie ladnie komponowala w logo . to zeby udobruchac pilchomaniakow powiem ze ta gorka z tylu byla wzorowane na fotce Babiej G. wiec pewnie gdzies tam biega jedna z nielicznych zolednic trzeba tylko patrzec przez duuuuuze powiekszenie albo wysilic wyobraznie.
aha, w to puste zielone pole po futrzaku Agata wymyslila zeby wstawic pomniejszone logo TPB - w koncu jestesmy Bocianami
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum