Moim zdaniem powinniscie sie zdecydowac na jedno logo. Albo ural albo popielica. Logo to oficjalny znak rozpoznawczy! Tak wiec poslugiwanie sie dwoma raz jednym raz drugim, albo dwoma na raz to zly pomysl. Wiem, ze to trudne bo ural i popielica kojarza sie z waszym terenem. Jest jednak rozwiazanie! Mozecie przecie¿ zrobicie koszulki z malym logo TPB i rysunkiem popielicy lub urala
[ Dodano: 13 Sty 2006 10:45 am ]
Moze wtedy mielibyscie wiecej zamówien, co obnizy³oby cene koszulek
Mozecie przecie¿ zrobicie koszulki z malym logo TPB i rysunkiem popielicy lub urala
eeeee to nie je glupi pomysl tylko ze wtedy te koszulki bylyby podobne do tych z AR... mozna jakis taki wlasnie rysunek-negatyw szczelic jak ural trzyma rozbebeszona popielice albo tak: ural dla ornitoMKTPBowcow, a pilch dla glisoMTKPBowcow co reszta na to
ale ja na powaznie - podgatunek karpacki jest dosc odmienny od tajgowych, a skoro wydzielilono w osobny gatunek podobnie izolowanego puszczyka chinskiego to czemu nie z Karpat
ale ja na powaznie - podgatunek karpacki jest dosc odmienny od tajgowych, a skoro wydzielilono w osobny gatunek podobnie izolowanego puszczyka chinskiego to czemu nie z Karpat
Nie za du¿o aby tych nowych gatunków Wystarczy ¿e u mew z 1 zrobi³y siê 3, niech zatem puszczyk uralski zostanie tym gatunkiem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum