GRUPA KRAKOWSKA 17.00 zbiórka dziś pod starym PKP. 17.24 osobowym do Krzeszowic. Później będzie ciemno i mało przyjaźnie... mam nadzieję że pasuje
ZAPRASZAMY!
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
Pod wpływem Pawła mała modyfikacja....
naszą 4kę mogą zabrać 2 auta - For'a i Logan'a. Więc chyba tak łatwiej będzie szczególnie że z Krzeszek na zamek jest kawałek
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
przepraszam, że się wtracam, ale u Łukasza już 2 miejsca zajęte (Duet MTV)
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
ale Logan ma 5 osobowe auto - was 3 plaus Athene i Dysiunia
a to chyba, ze tak - bedzie CCP (Ciasno, Ciepło, Przyjemnie)
(ale może tak wpierw... zapytajcie Logana ; z Krk wyruszamy ok. 16)
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
To ja zweryfikuję - grupa DD-"dzielnych dziołch" rusza na własną rękę....dotrzemy jak dotrzemy, o ile się nie spotka kogoś ciekawego po drodze.....wiecie- "o! Pan taki milusi- może nam Pan pomoże z tymi wieeeelkiiiiimi plecakami"???? i tu następuje trzepot rzęs i delikatny uśmiech plus rumieniec na pysiach
pragnę wszystkim podziękować za wspólnie spędzony czas!
osobne podziękowanie dla BureQ Sqadu z Rudna za niezapomniane wrażenia, emocje i kupę śmiechu jaką nam dostarczyli!
Pełek...fotki fajne, tylko dlaczego ja o paru z moim udziałem nie wiem ? ;P Cośta robiliśta gdy mnie owady zżerały ? Czekam na wesołą relację:) (choć wcześniej pewnie Kessy i Kubczar mi ją zafundują). Pozdrówka dla tęczynian wszelkich!
No to i ja się dołączę!
Wielkie dziękasy dla wszystkich za wspaniałą imprezkę! Tęczyn powinien stać się rytuałem czysto rekreacyjnym....48h ćwiczenia przepon - bo śmiechu było duuuuuużo! Specjalne pozdrowienia dla ekipy "Detektywów" za wtajemniczenie nas w arkana powstawania polskiego serialu kryminalnego...
_________________ L-Sz.F.P.
"Żyj krótko, zaśnij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Pfff co to za Tęczyn bez wartownika śpiącego przed komnatą i bez walki "kolano vs mury zamku"
Ale jeszcze przyjdzie czas na kolejny najazd dolnośląski zatem pilnujta się
_________________ Bart Smyk
"Na zielonej trawce
Pasły się pratchawce
Jeden mówi do drugiego:
Pożycz cewki Malpighiego"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum