_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
Kachni, pytanie formalno-osobisto-organizacyjne: ma ktoś z Was może wolne miejsce w namiocie? W zamian gwarantuję przemiłe (to wiecie ), wesołe (jak zawsze ) oraz (tu nowość) trzeźwe towarzystwo.
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
U mnie np w 3 osobowym namiocie będą spać 4 osoby albo jakos tak, bo juz mi sie pomieszało
Kachni, pytanie formalno-osobisto-organizacyjne: ma ktoś z Was może wolne miejsce w namiocie? W zamian gwarantuję przemiłe (to wiecie ), wesołe (jak zawsze ) oraz (tu nowość) trzeźwe towarzystwo.
dla szczególnie odważnych proponujemy wersje HARD: ja i GP w namiocie na doczepnego. W zamian oferujemy to co GP napisał ale do potęgi drugiej
dla szczególnie odważnych proponujemy wersje HARD: ja i GP w namiocie na doczepnego. W zamian oferujemy to co GP napisał ale do potęgi drugiej
tak, tak, wersja HARD - kto jeszcze nie doswiadczył, ma teraz niepowtarzalną okazję. Na potrzeby programu powstaje zupenie nowy, pachnący świeżością Duet MWT (Mili, Weseli, Trzeźwi)
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Kubczar i ja też nie, ale kto mowi o spaniu Będziemy kimać w dzień, jak będzie ciepło, a w nocy się grzać... przy ognisku Ruszam na pociąg. Do zobaczenia!
kessy napisał/a:
Będziemy kimać w dzień, jak będzie ciepło, a w nocy się grzać
a ktoś mówił o ptakach na zatorze, pilchach i takich tam sprawach...
moim zdaniem ważniejsze pytanie kto będzie zmotoryzowany w piątek???
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
ja i tadekptaku, logan. Tadekptaku bierze Kubczara i Kesiaka na zator w piatek.
ja jestem do 15 30 udupiony w biurze pomimo iz na piatek planowalem pilchy - w robocie tak wyszlo ze jutro nici z terenu. w piatek planuje kesiakowi pokazac orzesznice ale wszyscy moja mala suzuka sie nie zabiora.ale sa busy z rudna do krzeszowic a z tamtad busy do dubia
Pełku twoj lanos bardzo by sie sprzydal
nie wiem co z mackiem i kejbem - czy przyjada
jakby co to maciek mialby 4 auto. logan i tadek mykaja w sobote na weselicha wiec zostanie prawdopodobnie jeden woz
Wy tu coś o namiotach piszecie... Myślałam żeby kimać przy ognichu albo hardcorowo pod folią jakby jakiś deszczyk się nadarzył (nie znam jeszcze wróżb metoe)
Mam namiot- brać?? Jak brać to piszta smsa bo bez netu jestem. (namiot 3 w porywach do 6 )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum