po 18 to i ja sie zjawie bo już bedzie wtedy po egzaminie , zapraszamy x-bow serdecznie ; miejsca do rzygania starczy dla wszystkich - zamek duzy
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Jeśli sie znajdzie miejsce to sie pisze... słyszłem że gitarzysta wam sie upijał... ja wezme swój sprzęcik Tylko aby grać to i tak trzeba tankować a po pijaku lepiej sie w struny trafia
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
GP - zaczynamy zbierac puste puszki po piwie z ktorych zrobimy perkusje w zwiazku z tym czlonkowie MKTPB, wszyscy zainteresowani impreza na zamku i in. proszeni sa o przesylanie do nas puszek piwa BYLE PELNYCH - trzeba je profesjonalnie otworzyc, oproznic i nastroic ja preferuje Zubra ale i Guinessem nie pogardze
a do mnie prosze nadsyłać Warke lub Tyskie, ale każdym innym tez nie pogardze... aha warunkiem przyjazdu na Tenczyn jest nadesłanie przynajmniej 24 puszek
_________________ Tomasz Figarski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum