a 23-24 sierpnia ? Bo najbliższy weekend później to jest przełom sierpnia i września i szczerze mówiąc przeciętnie bardzo to wtedy widzę, ale ten weekend byłby na prawdę gr8
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
tadekptaku, aha, no to trzeba będzie pokombinować A poczatkiem września Morze, bałtyckie morze jak wszystko pójdzie po dobrej myśli kto wie może od razu po imprezie się z jakimiś gośćmi z północy zabiorę ?:)
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping" Rudyard Kipling
mi koniec sierpnia też pasuje! - miałbym od razu okazję się pożegnać
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
No więc tak - z chęcią odwiedziłbym ulubiony zamek w Tenczyńskim PK nocą .
Teraz póki co zbieram się na wyprawę urlopową:
http://forum.przyroda.org...0484.htm#276237
którą mógłbym kończyć w okolicach zamku w Rudnie jakoś tak 23 sierpnia.
Więc jeżeli o mnie chodzi to byłby dla mnie w sam raz ten termin - lub jakieś następne weekendy...
Moi drodzy!
Piszę by poruszyć wreszcie serca i sumienia Wasze! Jeśli chcemy urządzić imprezę na zamku w Tęczynie to trzeba wcześniej ustalić ostateczny termin żeby wszyscy mogli się dostosować albo choć pokombinować w tym kierunku. Z przejrzanych postów wynika,że zdania są (oczywiście ) podzielone. Jako, że zawsze znajdą się tacy, którzy nie dadzą rady proponowałabym idąc za ciosem większości ostatni tydzień sierpnia- tj. albo 23/24.08 albo 30/31.08 ...Proszę o ustosunkowanie się krótkimi wypowiedziami do podanych terminów ...a za jakiś czas ostatecznie zadecydujemy większością głosów...
Póki co pozdrawiam serdecznie...i co złego to (hmmm) ...to Ja!
_________________ L-Sz.F.P.
"Żyj krótko, zaśnij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Zjawiam sie po długim niebycie i oświadczam że: oba zaproponowane przez Dyske terminy mi pasują wstępnie. No.
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum