Jak pisałem w innym temacie, wbrew wcześniejszym planom mam bardzo ograniczone możliwości czasowe i nie wiem jak to będzie, możliwe, że dopiero na wakacjach najprędzej
_________________ Proszę nie podawać na forum dokładnej lokalizacji stanowisk Gniewosza Plamistego i Węża Eskulapa, ze względu na ich ochronę !!!
Ostatnio zmieniony przez Wężosław 2008-01-29, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Mija rok od zeszłego penetrowania zamku, kiedy w tym roku planowany jest najazd na zamek? Moim zdaniem to zależy od tego kiedy parkowcy pozytywnie zaopiniują i zezwolą na czyszczenia w zaroślach Bez ich zgody i przyzwolenia na zamek wejść nie można No i drugim kryterium jest możliwość dojazdowa Ewci i Kuby.
tak jak ostatnio przełom lipiec sierpien - 2/3 sierpnia? czy jakoś później tym razem ?
czekam na informacje Impreze łączymy z pilchami ??
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
26 / 27 lipca ??? Moje imieniny będziemy świętować ? ? Zbyt piękne by to nie było ? ? Poza tym termin trochę bliski, chociaż kto to wie, zobaczymy opinię ZJPK w poniedziałek
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Do 31 lipca prowadzę monitoring w kujawsko-pomorskiem i po Borach się szwendam
_________________ ...Tam, gdzie przedtem w niedostępnych bagnach, kisiały zaraźliwe zgnilizny i jady straszliwe, gdzie w gęstych łozach lęgły się drapieżne wilki (...) tam dziś widać naypyszniejsze łąki i bogate osady przytykaiące do samych brzegów Noteci…
No to kiedy?
dla mnie każdy termin jest zły ale i tak postaram się przyjechac
_________________ Latał sobie z radarem pewien gacek młody
I po drodze omijał przeróżne przeszkody,
Lecz właśnie gdy się cieszył, że je tak omija,
Wpadłszy na jedną z przeszkód rozbił sobie ryja.
Ja jestem za opcją lipcową Albo późno?sierpniową. (po 24.08)
For ma za tydzień wieczór kawalerski (kolegi) i jemu odpada ten termin (pisze na jego prosbe)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum