azaliz być miało i było kolejne zacne spotkanie przyrodkinów maści wszelakiej w Galicyji ; jakiż zaiste smutek rozdziera serce me (i wątrobe) jako po raz wtóry nie damym mi było biesiadować z Wami społem
prezes SP
_________________ Tomasz Figarski "P.P.Ps"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
a w komnacie w której spałem (z Goblinką tak na marginesie ) zanim zasnąłem to słyszałem coś jak kroki oraz coś mi spadło na głowe z sufitu... ale przypomniałem sobie że tam u stropu były dwa kopciuszki i mroczek późny więc pocieszałem się że to tylko ich guano
_________________ ogłoszenie:
parkę boćków (którym w głowie prokreacja) do mojej platformy lęgowej przyjmę
stare przysłowie pszczół mówi:
Nie pozwalaj wycinać lasu! Kto wie, może kiedyś będziesz musiał zostać partyzantem!
chyba raczej "O rany boskie, co ja w nocy zrobiłem"
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
oblukałem wszystkie, musze przyznać jedno - mają klimat...taki mroczny....czad
chyba raczej "O rany boskie, co ja w nocy zrobiłem"
Hej, czy wiecie coś czego ja nie pamiętam?
Świetna impreza była - Zamek Tenczyn ma swój klimat
Szczególnie wielki dla tych co z odległych stron Polski przybyli.
Tym razem mało zdjęć robiłem, więc wrzucę tylko kilka.
Pozdrowienia
Ogórek.jpg Zakąska Fora
Plik ściągnięto 32 raz(y) 103.59 KB
Kontakty.jpg Takie spotkanie to okazja by dodać nowe kontakty do komórki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum