Ja ju¿ dotar³em do domu ca³y i zdrów. My¶lê ¿e cze¶æ Warszawska w postaciach Petera-T i GP tak¿e - wszêdo³az NIWA sprawi³a siê ¶wietnie. Pozdrawiam i do nastêpnego!!!
- Al, mam Twoje klapki, do odebrania za browara
- poszukuje wlasciciela paska do aparatu/lornetki
- w bacowce ktos zostawil pokrowiec na spiwor, ale ze nie wiedzielismy czy to z naszej ekipy to dalej tam jest
- wypadaloby zrobic sciepe na bacowke za goscine, ustalilismy ze lepiej zebrac datki na 1 konto a potem przeslac dalej
Pe³ek, dziêki za relacjê - liczy³em na to, ¿e opiszesz wyjazd podobnie do biebrzañskiego. ¦wiat³o podczas wschodów/zachodów rzeczywi¶cie niesamowite, marzenie ka¿dego fotografa...
Witam,
no to teraz co nieco fotek ode mnie! Tym samym dziêkujê wszystkim za wspólny wypad, który okaza³ siê niezwykle udany, zarówno pod wzglêdem przyrodniczym, jak i towarzyskim.
a teraz wróæmy wspomnieniami do jednego z ciekawszych moich wyjazdów ...
Fotoopowiadanie czas zacz±æ
Mój Gorc zacz±³ sie do¶æ ciekawie... problem z chodzeniem po oblodzonej drodze, spotkanie 4 ³anie (kobiety - dla niewtajemniczonych ) które nie da³y siê niestety przekabaciæ ¿e z nami bêd± mia³y lepsz± impreze ni¿ gdzie¶ tam na Turbaczu w hotelu.. no i w koñcu wej¶cie do bacówki, ¶piewanie etc oraz nauka pozyskania drewna tak¿e zaczynamy
Pozyskanie, zrywka i okrzesywanie w jednym.. dzia³ali¶my prawie jak harwester
O zachodzie s³oñca niektórzy z nas zaczêli ujawniaæ swoj± drug± nature... tutaj prezentujemy mgr in¿ GPiego atakuj±cego dr. Logana
A oto przyczyna takich zachowañ.. o¶wietlone zachodz±cym s³oñcem Tatry
3
Wraz z ca³a grup± ogl±damy zachód
Poni¿ej ciekawe zdjawisko 'cieñ ziemi'
Tatry by³y przepiêkne ...
Jeden z uczestników obozu, nie pamiêtam który.. Logan albo Piosu chcia³ mnie - foc±cego zachód s³oñca wrzuciæ do ¶niegu zabiegaj±c od ty³u i z rozmachem rzucaj±c siê na mnie. Jednak sztuczka ta nie uda³a bo siê odsun±³em wiêc atakuj±cy wlecia³ 'na szczupaka' w ¶nieg Natomiast pó¼niej Pe³ek wzi±³ mnie na celownik
Jako ¿e rozebra³o siê ju¿ 2 naszych kolegów, rozebra³em siê i ja do ma³ego striptizu A po skoñczonym akcie dalej nie mog³em napatrzeæ siê na zachód
Niektórzy po doznanych urazach podczas walk na sniegu zaczêli siê do¶æ dziwnie zachowywaæ...
Dlatego jako stary przyjaciel pytam siê wprost: "GP, k%^&a.. to jest japoñczyk, w dodatku facet.. dlaczego z nim tañczysz?!"
A GP mi na to: "nie wiem "
Po tym incydencie zebra³a siê ca³a grupa by omówiæ co zrobimy z GPim, wg planu i mapy mieli¶my go ¶pi±cego wynie¶æ na Turbacz
Jednak ku naszemu zdziwieniu GP zacz±³ sie normalnie zachowywaæ - tym razem tañczy³ z Kobiet±
Niestety nie trwa³o to d³ugo, po chwile pó¼niej znów za rêkê z³apa³ faceta.. a okaza³ siê nim Peter-T
Komisja znów zebra³a sie, i tym razem z pomoc± przysz³a nam Dysia która w oddali obserwowa³a sytuacje. Stwierdzi³a ¿e GPi ma polepszaj±cy siê stan zdrowia, wiêc damy mu szanse
W miêdzyczasie znale¼li sie odwa¿ni którzy chcieli spaæ na strychu...
Na sianku ponoæ wygodnie by³o.. tylko Pe³ek narzeka³ ¿e mu co¶ do ucha wesz³o w nocy
Ci którzy telefonicznie dowiedzieli siê o której jest wschód s³oñca, pomimo zmêczenia imprez± do pó¼na w nocy, skoro ¶wit zwlekli siê z desek podwieszanych pod sufitem i ich oczom ukaza³ siê taki oto widok ...
Natomiast Ci którzy przespali wschód s³oñca wygl±dali tak...
Po po¿egnaniu siê z wszystkimi, wraz z Pe³kiem wyruszy³em w trase.. plan: przej¶æ ca³e Gorce a¿ dotrzemy do 'zakopianki' i tam ³apiemy stopa 3 anio³y spotkane na szlaku powiedzia³y ¿e nam siê uda
Wiêc szli¶my...
Nagle, zza winkla wyskoczy³a Buka z Muminków, zapowiadaj±c ¿e pogoda nam sie poprawi
Co tez siê sta³o. Dziêki Buka
Widoki na Tatry dodawa³y nam si³ w wielokilometrowej wêdrówce...
Ehh... Babia Góra te¿ nam pomaga³a
Na prawde d³ugo wêdrowali¶my...
Ostatnie spojrzenie na Tatry Wysokie...
I ju¿ prawie dotarli¶my do zakopianki...
Mission complete... by³o za^&*(¶cie
Dziêki wszystkim za wyjazd
Jarima... by³o po prostu epicko
ps BONUS .. dwie panoramy
Wschód s³oñca
Tatry
ps 2 Magda - Banan... jako¶ mam problem z pobraniem Twoich zdjêc z picassy.. poradzisz co¶ ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum