Ja mam nietypowy plan: start ju¿ w pi±tek rano, najprawdopodobniej z Koninek, przej¶cie na Turbacz - tam nocleg i meta w bacówce na Gorcu po przej¶ciu GPNu po po³udniu w sobotê.
w ¿adnym zakichanym WIELKIM schronisku dla warszawki i quadowców, w ¿yciu!
Logan napisa³/a:
o ile parkowcy dadza zezwolenie na czas
ja sie ¿adnch parkowców pytaæ nie muszê! wiêc luzik!
Logan napisa³/a:
GP, Al...
ja zawsze!
z tym ¿e jest propozycja aby jechaæ nie pt-nie, a sob-pon?
co Wy na to?
Ja siê na hardcor zwi±zany z wyczesywaniem ptaszorów dla Parku piszê, ale dopiero od soboty rano, ewentualnie pi±tku wieczór - tak jak pisa³em wcze¶niej. Dlatego zasugerowa³em sobota-poniedzia³ek.
Ja siê na hardcor zwi±zany z wyczesywaniem ptaszorów dla Parku piszê
no to super, sprobuje zalatwic tak zeby cn 2 zespoly 2-osobowe mogly isc na 2 transekty, szczegoly zapodam jak sie spotkamy ale w kazdym zespole musi byc dobra mapa GPN, GPS, glosnik i cn 1 trzezwy uczestnik zaznajomiony z glosami dzieciolow
maciek napisa³/a:
w namiocie?
w bacowce, masz chyba w tym doswiadczenie
maciek napisa³/a:
Dlatego zasugerowa³em sobota-poniedzia³ek.
mi jest w sumie obojetne czy piatek-niedz czy niedz-poniedzialek, byle pogoda byla dobra w chociaz 1 dzien
Poniewa¿ apel GreenPower'a, o wypowiedzenie siê w kwestii zmiany daty wyjazdu z pt-nd na nd-pon (27,28 luty i 1 marzec), pozosta³ prawie bez odpowiedzi to moja propozycja jest nastêpuj±ca - je¿eli do koñca tego tygodnia wiêkszo¶æ z uczestników nie opowie siê za zmianami pozostaje stara opcja czyli 26-28 pi±tek-niedziela.
Poniewa¿ apel GreenPower'a, o wypowiedzenie siê w kwestii zmiany daty wyjazdu z pt-nd na nd-pon (27,28 luty i 1 marzec), pozosta³ prawie bez odpowiedzi to moja propozycja jest nastêpuj±ca - je¿eli do koñca tego tygodnia wiêkszo¶æ z uczestników nie opowie siê za zmianami pozostaje stara opcja czyli 26-28 pi±tek-niedziela.
jak bez odpowiedzi
green power napisa³/a:
z tym ¿e jest propozycja aby jechaæ nie pt-nie, a sob-pon?
maciek napisa³/a:
Dlatego zasugerowa³em sobota-poniedzia³ek.
Alcedo napisa³/a:
mnie bardziej pasuje SB-PON je¶li pytacie
Logan napisa³/a:
mi jest w sumie obojetne czy piatek-niedz czy niedz-poniedzialek
W tej Warszawie to trzeba na 2 tygodnie wcze¶niej 1-dniowy urlop zg³aszaæ?
Ja tak jak pisa³em - chcê byæ w Gorcach od pi±tku, a powrót w niedzielê...
(z tym ¿e do bacówki pewnie dotrê ju¿ w sobotê po po³udniu)
W tej Warszawie to trzeba na 2 tygodnie wcze¶niej 1-dniowy urlop zg³aszaæ?
bo w Warszawie to siê pracuje! (a po pracy imprezuje)
Cytat:
Ja tak jak pisa³em - chcê byæ w Gorcach od pi±tku, a powrót w niedzielê...
no w³a¶nie , wszak nie musimy siê wszyscy od siebie nawzajem uzale¿niaæ, niechaj ka¿dy jedzie jak mu pasuje, a i tak spotkamy siê wszyscy w "umówionym miejscu" w sobotê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum