jak siê chce to siê da Potem siê p³acze ale takie skutki ....
ParusAter napisa³/a:
Chatka+zaliczanie+hardcore=powia³o groz±... Sasasa... Na pohybel!!!!!!
biedactwo... Ostatnie s³owa ludzi przed ¶mierci±.
Cytat:
ParusAter napisa³/a:
Piece...drzwi...pfff....mo¿e jeszcze okna, co
chodzi o to by by³o i przyjemnie i inaczej. Warunki w takim miejscu maj± byæ przyzwoite a nie byæ walk± o przetrwanie To ma byæ jak bezpieczna przystañ gdzie wiesz ¿e pali siê ciep³y ogieñ, a czajnik gwi¿d¿e na blasze, gdzie mrok rozja¶nia ciep³e ¶wiat³o ¶wiec i gdzie spokojnie mo¿na siê zrelaksowaæ.... A nie my¶leæ jak tu ....strasznie zimno zabierzcie mnie st±d! Takie my¶lenie by³o miejscami na trasie
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Pe³ek...to by³o takie pe³ne ciep³a i wrêcz wprowadzi³o mnie w taki sielankowy nastrój... Có¿ za oblicze Pe³ka... Ty uwa¿aj, bo jeszcze sie zakocham;)
To wakacje melinujemy siê w bacówce na tydzieñ;) jak tam takie luxusy. W wi-fi dociera?
No widzisz... Kto¶ p³acze, ¿eby ¶miaæ móg³ siê kto¶;) 3maj kciuki ze Twe zmagania z Systemem (Eliminacji Studentów)
"Poza gospodarczym wyrachowaniem le¶nik musi mieæ tak¿e i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieæ równie¿ na wzglêdzie warto¶æ materialnie niewymiern±, jak± jest piêkno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
No wreszcie i ja siê odezwê ...kochani moi-dziêkujê za super wypad...spore emocje i wiele pozytywnych wibracji ...Gorc-¶wietna sprawa-nawet gdy przychodzi spaæ w spartañskich warunkach ...Tak czy inaczej Z FORUM NA KONIEC ¦WIATA____HEJ!!!
_________________ L-Sz.F.P.
"¯yj krótko, za¶nij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum