OK co konkretnie proponowałbyś, żeby zrobić. Sorki, ale troche to ganienie nas z TP Bocian, za niechęć wychylania, brak dzialania itp mnie wkurza. NIe lubie jak ktoś mnie poucza z wygodnej pozycji osoby która z zalożenia nie należy do tych co "powinni coś zrobić" więc moze krytykować, bez obawy,że ktoś zapyta-a ty osobiście co zrobileś lub jaki masz pomysł.
Jakie więc bylyby twoje konkretne propozycje działania z naszej strony.?
OK co konkretnie proponowałbyś, żeby zrobić. Sorki, ale troche to ganienie nas z TP Bocian, za niechęć wychylania, brak dzialania itp mnie wkurza. NIe lubie jak ktoś mnie poucza z wygodnej pozycji osoby która z zalożenia nie należy do tych co "powinni coś zrobić" więc moze krytykować, bez obawy,że ktoś zapyta-a ty osobiście co zrobileś lub jaki masz pomysł.
Jakie więc bylyby twoje konkretne propozycje działania z naszej strony.?
Wy chyba lepiej znacie swoje środowisko niż ja. Łatwiej byłoby wam znaleźć pomysł - jakąś forme nacisku, niż mnie...
Teraz... to i tak już piąta woda po kisielu...
_________________ "Swiat bez wariatow bylby nienormalny"
Klub Ciconia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum