W związku z brakiem innych wniosków ustalam termin spotkania na 19.01.2007 r. Co do lokalizacji i dokładnej godziny to podam nieco później i zawiadomię sms-em.
_________________ Sekcja Odonatologiczna PTE
Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze - zamtop@wp.pl
Skonkretyzowały się ustalenia co do spotkania. Spotykamy się w sobotę 19.01.2008 r. o godz 10.00 w Urzędzie Wojewódzkim w Zamościu przy ul. Partyzantów 3.
W dniu 19.01.2008 r odbyło się zebranie członków ZamToP. W zebraniu udział wzięli: Wiacek, Jurek, suchy, Humulus, Przem Stachyra, Tomasz Kuc oraz Broda i Szelest.
Omówilismy realizowane programy i potrzeby uzupełnień dokumentacji. W związku z dokumentacją wydatków informuje, że niestety WFOŚiGW nie finansuje wcześniej poniesionych kosztów.
Cytat:
7. Wojewódzki Fundusz może pokryć koszty poniesione przed datą zawarcia umowy dotyczącej udzielenia pomocy finansowej ze środków Wojewódzkiego Funduszu, jeżeli wystąpiły one po podjęciu przez Radę lub Zarząd Funduszu uchwały o dofinansowaniu zadania i jeżeli zostały poniesione na przedsięwzięcia wskazane do sfinansowania ze środków Wojewódzkiego Funduszu w harmonogramie rzeczowo-finansowym zaakceptowanym przez strony zawierające umowę.
Natomiast rozmawiałem z z pracownikiem z WFOŚiGW i może uda się włączyć dotychczas zebrane materiały jako nasz wkład własny. Mam przygotować wniosek i pójdzie on do uzgodnienia do WFOŚiGW.
Ma być coś o lasach ale nie pamietam co dokładnie.
Jadę jutro do Zwierzyńca swoim samochodem. Mam jeszcze kilka miejsc. Wyjazd będzie prawdopodobnie około 15.00. Jakby ktoś chciał sie zabrać to wysłać sms do mnie.
Proponuję spotkanie członków ZamToP na najbliższym spotkaniu czwartkowym w RPN - 18.09.2008 r.
Spotkanie wstępne rozpocznie się o 15.00, natomiast zasadnicze po wykładzie ok. 17.00.
Musimy omówić kilka spraw:
- zmiany w Statucie,
- bieżąca działalność ZamToP.
Proszę o zawiadomienie innych członków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum