Chłopy,
zanim zapadnie decyzja co z tym tematem zrobić - proponuję pogadać, organizując np. spotkanie w terenie. Ja mam pewne przemyślenia w tej sprawie i uważam, że trzeba to przedyskutować.
Zdrowia
Przemek
Nie wiem ile wody jeszcze w Huczwie upłynie zanim my sie wszyscy zbierzemy i obgadamy ten watek a przy okazji kilka innych.
Moze zrobimy to w ten sposob, ze kazdy przesle mi swoje wydumania o wspomnianym ptasim watku na moje prywatne konto a ja juz podumam co dalej.
Co Wy na to??
Pozdrawiam
Jurek
_________________ Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze
Na Walnym Zebraniu ustalilismy, ze zostajemy tam gdzie byliśmy. Większość głosów było za tym, żeby informacje z naszego grona były w jednym miejscu. Argumentem za pozostawieniem tematu na dotychczasowym miejscu jest również to, że temat na subforum "Ptaki" byłby poza możliwoscią moderowania przez członków ZamToP.
_________________ Sekcja Odonatologiczna PTE
Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze - zamtop@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum