Tak jak to bylo w planach swieto sie odbylo choc pogoda nie zachecala do szalenst na dworze
Co i kiedy oraz gdzie obserwowalismy to w dziale ptasich ciekawostek.
Ale nie samymi ptakami czlowiek zyje
Kilka informaacji o biesiadzie w Oseredku.
Po chlodmym dniu zjedlismy zarcie z grilla i dogrzewalismy sie truskawkowym jabolem Rysia. Wszystkich powali³ na kolana ¶wietny pokaz Wiacka o "zielonych wa¿kach, ktore sa be¿owe ale bêd± fioletowe bo przecie¿ s± niebieskie". Popodziwialismy takze piekne zdjecia wielu rzadkich ptaszorkow prezentowane przez Marcina i Roztoczola. Mozna bylo takze zobaczec krotkie i nienajlepsze filmiki przyrodnicze mojego i Moniki wykonania. Dotyczyly podgorzalek, b±ka i jenota. Mam nadzieje, ze w przyszlym roku beda nieco ciekawsze i lepsze Wszyscy przezyli nocne szalenstwa chociaz jest mi nieco wstyd za kolegów bo niektore dziewczyny pomarzly - a to troszeczke ¼le swiadczy o facetach, ktorzy spali kolo stodoly Mam nadzieje ze na przyszly raz chlopaki sie juz spisza na medal W niedziele (niestety nie udalo sie z samego rana ) po sytej jajecznicy pojechalismy podziwiac ptaszorki na stawach w Korniach.
Pozdrawiam i zapraszam na nastepna spotkanie
danie g³ówne tzw truskawkowy jabol.jpg
Plik ¶ci±gniêto 13 raz(y) 81.92 KB
czasami na zachowanie kolegów trzeba przymn±æ oko.jpg
Plik ¶ci±gniêto 15 raz(y) 75.51 KB
a tego nie widzieli¶cie_pokaz zdjêæ Marcina.jpg
Plik ¶ci±gniêto 29 raz(y) 80.91 KB
_________________ Zamojskie Towarzystwo Przyrodnicze
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum