Ja się wybieram na Babi?. Chetnie bym sie zabral z kims z powrotem do Wawy, ale najpierw musze wiedziec do kiedy sa warsztaty. Wiem ze poczatek w niedziele, ale czy w niedziele tylko zbiorka czy juz teren etc.?
Michal
[ Dodano: 2005-08-31, 17:03 ]
I jeszcze szczegoly gdzie to jest by sie przydaly...
_________________ Michał Ściński
Centrum Badań Ekologicznych PAN
Dziekanów Leny
Wiem ze poczatek w niedziele, ale czy w niedziele tylko zbiorka czy juz teren etc.?
w niedziele zbiórka od poniedzialku w teren.
[ Dodano: 2005-09-01, 14:53 ]
Więc tak!
zbiórka w niedzielę o godzinie 18 pod dyrekcj? BgPN na samym końcu Zawoi Markowej. Będzie na nas czekał pracownik parku i przejedziemy do gajówki na Hale ?mietanow? około 20 km.
jak ktos przyjedzie póĽniej to ja bede czekał na ostatniego członka warsztatów pod dyrekcj? BgPN. Mopku wez wszystko co masz dotycz?ce ochrony popielicy i koszatki. wszystkie materiały. Ja postaram sie wziać kilka materiałowych zdjęć i prezentację Wojtka Nowakowskiego.
do zobaczenia zatem w niedziele
A zatem: przyjechalismy, zajechalismy na kwatere, noc i od rana do roboty. Budki do popoludnia, potem KWASNICA Z ŻEBERKIEM, nocka, drugiego dnia to samo (poza kwasnica). Zasiedlenie budek kiedys policze, ale bylo niezle. W sumie mielismy kilkadziesiat zwierzakow, trzech gatunkow, niestety poza zolednica. Co do niej samej - ostatnio byla widziana w 2000, czyli chyba trzeba dzialac... Ale mamy zdjecie pod kultowym drzewem z jej dziupla - X-bowman pewnie zarzuci jak wywola.
Coz poza tym - poznalismy mase wspanialych ludzi, z ktorymi mam nadzieje wspolpracowac w przyszlosci przy projekcie. Wiemy co to jest STYRNOL . I czekamy z niecierpliwoscia na zdobycie funduszy na poszukiwania zolednicy.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
W sumie mielismy kilkadziesiat zwierzakow, trzech gatunkow
A jakie były proporcje między nimi
Marfu napisał/a:
niestety poza zolednica. Co do niej samej - ostatnio byla widziana w 2000, czyli chyba trzeba dzialac... Ale mamy zdjecie pod kultowym drzewem z jej dziupla - X-bowman pewnie zarzuci jak wywola.
Proporcje byly dokladnie takie: popielica byla najliczniejsza, a pozostale dwa wyraznie mniej liczne. Orzesznica moze liczniejsza, ale wystapila raz w grupie piecioosobowej
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
ale s? lady ze jest i to jest wazne. poza tym duzo bylo pilchów!
Marfu napisał/a:
Coz poza tym - poznalismy mase wspanialych ludzi, z ktorymi mam nadzieje wspolpracowac w przyszlosci przy projekcie. Wiemy co to jest STYRNOL . I czekamy z niecierpliwoscia na zdobycie funduszy na poszukiwania zolednicy
Marfu a cos sie kroi nowego dotyczace zolednicy?
czyzby jakis osobny projekcik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum