trzeba barbasi zlozyc gratulacje z powodu wspolopracownika. a tak w ogole to jakas kwasnice ugotuje jak bedzie mozliwosc na miescu.pozdrawiam wsystkich!!!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się że będziecie u nas na chwilę, mam nadzieję że z dużym pożytkiem dla naszych pilchów. Co do gratulacji to muszę sprostować że Tomek dzielnie mnie zastępuje , aż się zaczynam bać czy nie za dobrze . PóĽniej ma jużteżponoć zaklepan? posadkę w parku i liczę że dopiero wtedy tzn. jak wrócę zaczniemy jeszcze lepiej współpracować. Ja jednak na razie nadal kulawa, ale zrobię wszystko aby dotrzeć do was do gajówki choć na chwilę i wreszcie was poznać w realu. Już też nie mogę się doczekać Tak więc do zobaczenia ...
Acha oczywicie kwanicę da się ugotować tzn. jest pr?d i piec no chyba że nie wiem o co chodzi z t? kwanic?....
Mopek pisze że się zmieniło - termin warsztatów. Przeniesiony z 3-4 wrzenia na 10-11 wrzenia. Wyjaz na Babi? pozostaje jednak bez zmian, czyli czwartego, w niedziele, można pojawiać się na miejscu (w tym terminie spodziewaj? się nas w Parku)
Pytanie zasadnicze: Czy w zwi?zku ze zmian? terminu warsztatów Mopka zmienia się ekipa chętnych na wyjazd na Babi? Górę? W Parku wszystko już nagrane, więc szkoda takiej okazji!!!!
Mam nadzieję, że Ci którzy planowali wyjazd nie zrezygnuj? i stawi? się w niedzielę na miejscu!!!
Pytanie zasadnicze: Czy w zwi?zku ze zmian? terminu warsztatów Mopka zmienia się ekipa chętnych na wyjazd na Babi? Górę? W Parku wszystko już nagrane, więc szkoda takiej okazji!!!!
Mam nadzieję, że Ci którzy planowali wyjazd nie zrezygnuj? i stawi? się w niedzielę na miejscu!!!
Jeli chodzi o mnie, to po raz trzeci przesun?łem urlop, żeby pojechać do BgPN i nie zamierzam już tego zmieniać.
Tylko:
1) Gdzie dokładnie mam przybyć w niedzielę ?
2) Monika i Adam: Jak w końcu robimy z przejazdem - ci?gle mam 2 miejsca z Warszawki.
3) Ja planuje zostać na południu do pi?tku/soboty i z tamt?d ci?ć prosto na warsztaty pod Koziennice - kto jeszcze podziela moje chęci ? (trzeba będzie znaleĽć sobie noclegi na czwartek i pi?tek)
_________________ "Czy rozumiesz choć trochę logikę tych czynów ?!
Nie ma lisotści dla sk...ów"
No to ja mam jasnosc - jade. Jakby ktos byl zainteresowany przejazdem - 3 w sobote okolo poludnia do Kielc, tam nocleg przy sztolni na Miedziance, lapanie nietoperzy, i rano dalej na poludnie.
_________________ Marek Kowalski
Towarzystwo Przyrodnicze "Bocian"
"Żegnam Was. Już wiem..."
Pytanie zasadnicze: Czy w zwi?zku ze zmian? terminu warsztatów Mopka zmienia się ekipa chętnych na wyjazd na Babi? Górę?
A no zmienia się, z powodu rozbicia wyjazdów rezygnuję ja i Monika. Pozdrówcie od nas Babi? Góre.
Kejbi przykro nam, ale moze jeszcze kogo zwerbujesz na swój pokład i sie koszty rozłoż?.
W sprawie okrelenie miejsca i godzimy przyjazdu Tomek Pasierbek z Parku ma się kontaktować z Mopkiem i z nim ustalać przebieg warsztatów babiogórskich.
Jeli Mopek nie napisze wczęniej na forum, gdzie i o której ma zjechać się ekipia - łapcie go na komórkę!!!!
dobra teraz potrzebne informacje.
kto jedzie na warsztaty bo juz kilka osob nie moze.
prosze wpisywac sie na forum bo juz czas dograc ekipe.
wiem ze bedzie mopek, Marfu, Alcedo, i ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum