FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
Google  

Poprzedni temat «» Następny temat
Warsztaty popielicowe na Babiej Górze!
Autor Wiadomość
Kejbii 
moderator
Sumienie Forum

Wysłany: 2005-08-09, 10:43   

No my przecie z Namorem jadziemy z Kozienickiej...jedno miejsce dla florysty jest więc do wzięcia...

for 
moderator
Zgórmysyn

Wysłany: 2005-08-09, 10:52   

Kejbii napisał/a:
No my przecie z Namorem jadziemy z Kozienickiej...jedno miejsce dla florysty jest więc do wzięcia...

Kejbi przeciez uj?łem cie edukatorze w liscie

[ Dodano: 2005-08-09, 10:53 ]
Kejbi a czy z kraka czy z bochni mozecie wziac fora?

ogromny :res: dla Kess i Kamikazi za zawodowe łażenie po górach :]

Kejbii 
moderator
Sumienie Forum

Wysłany: 2005-08-09, 15:34   

możemy

Monika 

Wysłany: 2005-08-09, 20:57   

Ja szukam 2 miejsc w samochodzie z Warszawki (dla mnie i Adama Tarłowskiego). x-bowman - czy kto się juz do Ciebie zapisał?? :wink:

Adam Tarłowski 

Wysłany: 2005-08-09, 21:03   

Monika napisał/a:
Ja szukam 2 miejsc w samochodzie z Warszawki (dla mnie i Adama Tarłowskiego). x-bowman - czy kto się juz do Ciebie zapisał?? :wink:

Albo przynajmniej z Kozienic?

x-bowman 

Wysłany: 2005-08-09, 21:13   

Hej
Monika & Adam Tarłowski, miejsce jest - tylko Alcedo chciał na Babi? się zabrać z Bochni/Krakowa.
Ja planuje wyjechać koło 15-16 w pi?tek, 2 wrzenia z Warszawki do Koziennickiej, a potem w niedzielę na Babi? i po drodze zabrć Alcedo.
Czekam na potwierdzenie czy Wam to pasi.

Kejbii 
moderator
Sumienie Forum

Wysłany: 2005-08-09, 21:53   

Ponieważ For jadzie na Babi? jako inaczej niż ze mn? - ja mam z Kozienickiej w aucie obecnie Namora i NIE WIEM, czy Hubiego też. Takoż z Kozienickiej mam - jedno lub dwa - miejsca w aucie do Waszej, Monia&Adam - dyspozycji.

Hubert 
moderator
Szef

Wysłany: 2005-08-09, 22:25   

Ja nie jade, mam szkołe.

Kruk odrzecze: Nigdy więcej!!

Strona przyrodnicza "Dziewięćsił"
browsehappy.pl

Adam Tarłowski 

Wysłany: 2005-08-09, 22:34   

A to fajnie, mozna przebierać w propozycjach. Ponieważ x-bowman umówiony juz jest z Alcedo, a pewnie to nie ta sama droga (?) to wstepnie zaklepujemy miejsce u Kejbiego, ale mysle ze ostatecznie rozdzielimy sie w Kozienickiej, aby ktos powietrza nie woził. Dzięks.

Kejbii 
moderator
Sumienie Forum

Wysłany: 2005-08-10, 01:20   

To ja "wstępnie" zamykam skład Kozienicka > Babia - w moim aucie. Jad? Monia, AT, Namor i ja. Wracam we wtorek wieczorem raczej - chyba nie uda mi się przeprowadzić rody jako urlopowa - w mojej Firmie [choć klamka nie zapadła jeszcze i s? pewne nadzieje...hmmm]

Monika 

Wysłany: 2005-08-10, 10:58   

Znaczy ... jedziemy :grin: :grin: :grin: Dzięki!

Michał Ściński 

Wysłany: 2005-08-12, 14:10   

Znalazlo by sie jeszcze miejsce w BPN'e dla jednego pilchologa z Wawy?

Marcin 

Wysłany: 2005-08-16, 11:24   

Pewnie wszyscy zainteresowani pilchami chasaj? teraz od budki do budki w Puszczy Kozienickiej, ale może kto z ekipy zajrzy na moment na forum. Kilka nowych informacji odnonie wyjazdu!:
Po przejciowych trudnociach (Park ma od 1 wrzenia kontrolę z Ministerstwa i jak? jeszcze :evil: )ustalilimy co następuje:
- wyjazd tak jak podawalimy wczeniej - 4 wrzenia, w niedzielę, po warsztatach w Puszczy Kozienickiej
- mamy załatwione noclegi w gajówce na Hali ?mietanowej - 8 łóżek (reszta ekipy kima na podłodze!!), gajówka wypozażóna w wodę i elektrycznoć
- Park zarezerwował 500 zł na nasz przyjazd - więc jaka częć na żarełko pewnie będzie
- Tomasz Pasierbek (osoba z któr? rozmawiałem) chciałby, aby na miejscu zorganizować co na kształt warsztatów (Mopek, pomyl kto mógłby ewentualnie (poza tob?) jakie seminarium wygłosić, powiedzieć trochę o tym, czego będziemy szukać, sposobie ochrony itp, może jaki prelegent z warsztatów puszczowych dałby się namówić na wyjazd i powtórne wyst?pienie. Chcieli by zorganizować tak? krótk? sesję dla pracowników parku (pod warunkiem, że będ? mieli czas - wiecie - kontrola!!!)
- nawet w razie problemów personalnych, kogo do oprowadzania po parku napewno nam zorganizuj?!

Do parku musimy wysłać oficjalne pismo o naszym przyjeĽdzie, z podaniem liczby osób. Zakładam, że wszyscy, którzy mieli sięzdeklarować, uczynili to w terminie podanym wczeniej. Spisuję więc chętnych z forum i a listy, któr? Forestman ma na mailu! Ponieważ spać będziemy na podłodze, to mylę że dla spóĽnialskich lub niezdecydowanych miejsce znajdzie się również!

for 
moderator
Zgórmysyn

Wysłany: 2005-08-21, 00:08   

Marcin napisał/a:
Tomasz Pasierbek (osoba z któr? rozmawiałem) chciałby, aby na miejscu zorganizować co na kształt warsztatów (Mopek, pomyl kto mógłby ewentualnie (poza tob?) jakie seminarium wygłosić, powiedzieć trochę o tym, czego będziemy szukać, sposobie ochrony itp, może jaki prelegent z warsztatów puszczowych dałby się namówić na wyjazd i powtórne wyst?pienie. Chcieli by zorganizować tak? krótk? sesję dla pracowników parku (pod warunkiem, że będ? mieli czas - wiecie - kontrola!!!)

prelekcje marcin mozna zoorganizowac w oparciu o materialy AP Siedlce.da sie zrobic.widze iz podczas mej nieobecnosci dales rade i z tomkiem ustaliliscie szczegoly. trzeba barbasi zlozyc gratulacje z powodu wspolopracownika. a tak w ogole to jakas kwasnice ugotuje jak bedzie mozliwosc na miescu.pozdrawiam wsystkich!!!!!!!!!!!!!!!

ogromny :res: dla Kess i Kamikazi za zawodowe łażenie po górach :]

Marcin 

Wysłany: 2005-08-22, 09:19   

Forest, spekuluję że masz na myli Wojtka Nowakowskiego, ale z tego co mi wiadomo, to on wybiera się tylko na częć kozienick? warsztatów (z prelekcj? jakow?). Chyba że po szkoleniu w Białowieży sam poprowadzisz seminarium :lol: :D .

Mylę że bocianowi teriolodzy w zupełnoci wystarcz?, jeli podjęliby się przygotowania krótkich wyst?pień (mam na myli Mopka i Marka np.)

Odpowiedz do tematu