oj jakże współczuje.... bo nie ma to jak u Fora <podobno>
dysiunia napisał/a:
na pilchy i tak będziemy razem
rozumiem, ze For pokazał Ci jak to jest "na pilcha" <chodzić>
btw Witaj na forum
_________________ Tomasz Figarski
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Dzięki,dzięki...Tyle,że ja się tak łatwo nie dam i jak trzeba będzie to się na siłę z nim wybiorę... Z resztą for nie przyznał się,że sam ze mną przez ten miesiąc nie miał łatwo!!!!
_________________ L-Sz.F.P.
"Żyj krótko, zaśnij szybko, pozostaw po sobie cudowne wspomnienia..."
Z resztą for nie przyznał się,że sam ze mną przez ten miesiąc nie miał łatwo!!!!
przyznał...
"Poza gospodarczym wyrachowaniem leśnik musi mieć także i szerszy, przyrodniczy punkt widzenia; powinien mieć również na względzie wartość materialnie niewymierną, jaką jest piękno i urok lasu..." W. Koehler, 1961.
Bardzo ciekawe...Mnie się nigdy nie przyznał,że dałam mu popalić Fakt-pozostawiłam mu pamiątkę w postaci kilku siniaczków,ale nie przypuszczałam,że nadszarpnę też jego psychikę
pozostawiłam mu pamiątkę w postaci kilku siniaczków
juz nie wnikam co się tam na tych praktykach działo
zaiste, wybacz niedopatrzenie
w końcu to PioSu jest "tym dobrym"
Moje niedopatrzenie-taka roztrzepana się ostatnio zrobiłam czy coś jeszcze brakuje żebym zapomniała bagażnika od auta za sobą zamknąć....No cóż For już mi lecytynkę polecił
Plan był prosty i logiczny jak zresztą SUGEROWAŁEŚ miesiąc temu - budki, a TSL oraz fitosoc. Duża próba i jazda Może jeszcze wysokość się dołoży i gatunek drzewa Coś tam się pomyśli ....
_________________ "Those were the days of good hunting and good sleeping"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum